Trenutno najgledaniji film na Netflixu u nekoliko dana pogledan 30 milijuna puta

Screenshot: Youtube/Netflix

AKCIJSKI triler Rebel Ridge redatelja Jeremyja Saulniera trenutno je najgledaniji film na Netflixu, uključujući u Hrvatskoj. Iako je ovaj film na streaming stigao prije nekoliko dana, Collider prenosi da je dosad pogledan više od 30 milijuna puta.

Saulnier je napisao i scenarij za film. Radnja prati Aarona Pierrea (Terry Richmond), bivšeg marinca koji se probija kroz mrežu korupcije u malom gradu kada pokušaj da plati jamčevinu za svog rođaka eskalira u nasilni sukob s lokalnim načelnikom policije.

 

Film ostvaruje dobre rezultate kod kritičara i publike

Rebel Ridge prikazuje se na Netflixu od 6. rujna. Od tada je svoj osvrt na Rotten Tomatoesu napisalo više od 70 kritičara, prema čijim recenzijama film ima ocjenu od visokih 95 posto. Kod publike zasad ostvaruje nešto slabije rezultate i trenutno je ocijenjen sa 73 posto. Mnogi kritičari pohvalili su glumu Terryja Richmonda.

Daniel Joyaux iz IndieWirea napisao je: "John Boyega bio je izvorno odabran za ulogu, ali Richmond je čini toliko svojom da je teško zamisliti da bi je netko drugi mogao igrati. On upravlja ekranom svojim autoritetom."

Pozitivan osvrt napisao je i William Bibbiani iz TheWrapa: "Film kao što je Rebel Ridge podsjeća nas da se možemo izgubiti u uzbudljivoj, privlačnoj, stimulativnoj zabavi dok nam je mozak još uvijek uključen."

Brian Tallerico s web stranice RogerEbert.com dodao je: "Rebel Ridge je samo podsjetnik koliko uzbudljivo može biti vidjeti žanrovsko djelo s ovom razinom umjetnosti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.