U kina dolazi film o jednoj od najpopularnijih američkih emisija

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

STUDIO Sony Pictures objavio je novi trailer za biografsku komediju/dramu Saturday Night pod redateljskom palicom Jasona Reitmana.

Film će prikazati kaos koji se događao iza scene 11. listopada 1975. godine, 90 minuta prije emitiranja prve epizode SNL-a, jedne od najdugovječnijih američkih emisija u povijesti televizije. 

SNL je skeč-komedija koja je lansirala u zvijezde najpoznatije komičare današnjice, od Adama Sandlera do Willa Ferrella. U svakoj epizodi emisije gostuju slavne ličnosti koje zatim sudjeluju u skečevima koji parodiraju aktualne kulturne ili političke događaje.

 

Kasnovečernja emisija prikazuje se na kanalu NBC, a prvu epizodu predvodio je George Carlin, kojeg je u Reitmanovom filmu utjelovio Matthew Rhys. Glumačku postavu čine Cory Michael Smith kao Chevy Chase, Dylan O’Brien kao Dan Aykroyd, Matt Wood kao John Belushi, Nicholas Braun kao Jim Henson, Willem Dafoe kao David Tebel, Rachel Sennott kao Rosie Shuster i brojne druge zvijezde.

Scenarij za film napisali su Reitman i njegov česti suradnik, Gil Kenan. Reitman je inače poznat kao redatelj filmova Juno, Young Adult i Ghostbusters: Afterlife, a iza sebe ima jedan Zlatni globus i četiri nominacije za Oscara.

Trailer su dočekale pozitivne reakcije

Trailer za Saturday Night dočekale su pozitivne reakcije obožavatelja na društvenim mrežama.

"Odlično su prikazali Aykroyda i Belushija u ovome", napisao je jedan obožavatelj na Redditu.

"Ovo izgleda dobro, ali djeluje mi kao tipični mamac za Oscare. Ako postoji jedna stvar koju Akademija voli, to su definitivno filmovi o industriji zabave koji izlaze krajem godine", dodao je drugi.

"Izgleda zabavno. Definitivno ću pogledati", napisao je treći.

Saturday Night u kina dolazi 11. listopada ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.