U kina stiže spin-off Johna Wicka, objavljen je prvi trailer za film

Screenshot: YouTube/Lionsgate

STUDIO Lionsgate objavio je službeni trailer za akcijski film Ballerina, spin-off planetarno popularne franšize John Wick u kojoj glumi Keanu Reeves.

Glavnu ulogu u nadolazećem akcijskom trileru igra Ana de Armas, zvijezda filmova Blade Runner 2049 i Knives Out. De Armas glumi balerinu Eve Macarro, koja u organizaciji Ruska Roma uči kako postati plaćeni ubojica jer se želi osvetiti ljudima koji su ubili njezinu obitelj. Radnja filma odvija se između filmova John Wick: Chapter 3 - Parabellum i John Wick: Chapter 4.

 

Akcijske sekvence iz trailera su u skladu s ostatkom franšize, što je oduševilo mnoge obožavatelje, a na kraju možemo vidjeti i Keanua Reevesa koji će imati sporednu ulogu u filmu.

Ostatak glumačke postave čine Ian McShane, Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus i Lance Reddick, koji je preminuo prošle godine.

Film je režirao Len Wiseman, redatelj filma Underworld, a napisao ga je Shay Hatten. Ballerinu produciraju kompanije Summit Entertainment, Thunder Road Films i 87North Productions.

Trailer je hit

U trenutku pisanja, trailer ima više od četiri milijuna pregleda na YouTubeu i čak 172 tisuće lajkova. Reakcije na ostalim društvenim mrežama jednako su pozitivne.

"Ana de Armas pojavila se na pet minuta u filmu No Time to Die i ukrala je svu pažnju. Drago mi je što je napokon dobila vlastiti akcijski film", napisao je jedan korisnik X-a.

"Ballerina izgleda odlično!!!" iskomentirao je drugi, dok je treći napisao: "Ana de Armas, Keanu i Norman Reedus. Spreman sam za ovo."

Akcijski triler Ballerina imat će premijeru 6. lipnja 2025. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.