U planu je novi film iz poznate horor franšize vrijedne milijardu dolara

Screenshot: YouTube

JEDAN od producenata filmova iz poznate horor franšize Slagalica strave potvrdio je da postoje ideje za novi nastavak ovog filmskog serijala. Ove jeseni dolazi Slagalica strave X, s novim i krvavijim zamkama koje je postavio notorni John Kramer.

Film je nastao u režiji Kevina Greuterta, a scenarij su napisali Josh Stolberg i Pete Goldfinger. Tobin Bell vraća se ulozi Kramera. Uz njega još glume Synnøve Macody Lund, Shawnee Smith, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca i Octavio Hijosa. 

Radnja filma je smještena između Slagalice strave 1 i 2. Serijski ubojica Jigsaw je očajan zbog bolesti te mu iz dana u dan ponestaje nade za preživljavanjem. U želji da se izliječi, odlazi u Meksiko na eksperimentalni zahvat. Tamo doznaje da je liječenje bilo lažno i da klinikom upravljaju prevaranti koji varaju bolesne ljude. Kako bi im se osvetio, za njih je spremio set opasnih zamki iz kojih se moraju izvući.

 

Producenti filmova Mark Burg i Oren Koules svjesni su koliko im je franšiza donijela i koliko je voljena među publikom. U razgovoru s Comicbookom, govoreći o svom nadolazećem filmu, potvrdili su kako je u planu barem još jedan nastavak.

"Film će izaći za nekoliko dana. Već imamo ideje za novi film, ali još nismo sjeli za stol. Ovo je priča Johna Kramera, stvarno smo htjeli da to bude nastavak koji govori o njemu. Dakle, u prvih 30 minuta filma on je John Kramer i ne postoje nikakve naznake da je Jigsaw", rekao je Koules.

Slagalica strave X stiže u kina 28. rujna. Prošlo je šest godina otkako smo gledali prethodnika Saw: Legacy. Prije dvije godine u kinima se prikazivao spin-off Slagalice strave, zvan Spirala straha, u kojem je glavnu ulogu imao Chris Rock.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.