Universal najavio adaptaciju slavne videoigre. Režirat će ju redatelj Planeta majmuna

Screenshot: Youtube

UNIVERSAL Pictures radi na filmskoj adaptaciji akcijske videoigre Ruiner, koju je razvio Reikon Games, a objavio Devolver Digital.

Kako prenosi Hollywood Reporter, redatelj filma Planet majmuna: Novo kraljevstvo i trilogije Maze Runner Wes Ball režirat će film, dok će scenarij napisati Michael Arlen Ross. 

Radnja videoigre smještena je u 2091. godinu u cyber metropolu Rengkok. Prati umreženog psihopata koji se bori protiv korumpiranog sustava kako bi otkrio istinu i spasio otetog brata. Vođen tajanstvenim hakerom, glavni lik se probija kroz svijet brutalnog nasilja i vrhunske tehnologije, približavajući se mračnim tajnama skrivenim na neonskim ulicama grada.

Zasad nije poznato tko bi trebao utjeloviti likove ni kada počinje snimanje filma. Ovo je još jedna u nizu adaptacija videoigara koje je napravio Universal. Dosad su adaptirali igre Super Mario Bros. i Five Nights at Freddy's. 

Na novom filmu će raditi Kelly McCormick i David Leitch, producenti filmova The Fall Guy, Bullet Train i Nobody, prenosi Hollywood Reporter. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.