Večeras je na TV-u napeti triler s Liamom Neesonom

Screenshot: Youtube

Liam Neeson jedan je od najpopularnijih glumaca. Tijekom dugogodišnje karijere pojavio se u više od 100 filmova. Najčešće je glumio u dramama, akcijama i trilerima, a najupečatljivije uloge imao je u Schindlerovoj listi iz 1993. te Ratovima zvijezda I: Fantomska prijetnja iz 1999.

Nema sumnje da je Neeson jedan od glumaca koje volimo gledati u bilo kojem žanru, a večeras ga na malim ekranima možete pogledati u napetom trileru Ukradeni identitet. Taj film iz 2011. nastao je prema romanu Out of My Head francuskog pisca Didiera van Cauwelaerta.

O čemu se radi u filmu?

Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva da ga supruga ne prepoznaje, a drugi čovjek preuzeo je njegov identitet. Budući da mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice te mora bježati, napušten i sam.

Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj um i identitet te koliko je daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

 

Ukradeni identitet nije među najbolje ocijenjenim filmovima Liama Neesona. Na IMDb-ju ima ocjenu 6.8, a na Rotten Tomatoesu 55% i od publike i od kritičara. Film možete pogledati na Novoj TV u 23:15, a detaljniji TV program nalazi se ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.