Will Smith i Michael Bay snimaju akcijski film za Netflix

Foto: EPA

WILL SMITH i Michael Bay spremaju se za novu suradnju. Bay je trenutačno u pregovorima za akcijski film Fast and Loose, u kojem će glavnu ulogu igrati Smith. Scenarij za film napisali su Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chris Bremner i Eric Pearson.

Kako navodi Variety, Fast and Loose je priča o muškarcu koji se probudi u Tijuani bez ikakvih sjećanja na prošlost. Kako vrijeme prolazi, muškarac se polako počinje prisjećati prošlih događaja i shvaća da je cijelo vrijeme vodio dvostruki život - istovremeno je bio agent CIA-e i kralj kriminala.

Film će biti dostupan na Netflixu, a producirat će ga Smith, Kelly McCormick i David Leitch. Izvršni producenti su Robert Simonds, Noah Fogelson i Barry Waldman.

Smith i Bay prvi su put surađivali 1995. godine na filmu Bad Boys, koji je bio Bayev redateljski debi. Suradnju su ponovili 2003. na filmu Bad Boys II. Serijal Bad Boys dobio je još dva nastavka, od kojih je jedan izašao ove godine, ali dva najnovija nastavka režirao je duo Adil & Bilall.

Uz Netflixov film Fast and Loose, Smith trenutačno radi i na znanstvenofantastičnom trileru Resistor, koji producira Sony Pictures. S druge strane, Bay surađuje s bivšim predsjednikom Paramount Picturesa Adamom Goodmanom na igranom filmu o popularnom internetskom memu Skibidi Toilet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.