Winona Ryder nije mislila da će njezin lik iz Bubimira doživjeti ovakvu sudbinu

Screenshot: Youtube

DUGOOČEKIVANI nastavak Bubimira (Beetlejuice) redatelja Tima Burtona idući mjesec stiže u kina, a u njemu ćemo gledati neke stare likove, uključujući Winonu Ryder u ulozi Lydije Deetz. Ryder je u originalnom Bubimiru imala samo 15 godina te je u nedavnom intervjuu priznala kako nije očekivala da će Lydia doživjeti ovakvu sudbinu.

Kako prenosi Variety, slavna glumica nije mislila da će Lydia postati majka, ali nakon što je scenarij bio napisan i film dovršen, ovaj tijek događaja imao joj je smisla. 

"Nikad nisam razmišljala o Lydiji kao o majci. Mislila sam da će biti usidjelica po vlastitom izboru na tom tavanu, ali mislim da to mijenja nevjerojatna Jenna Ortega. Ona je odgovorila na mnoštvo tih neodgovorenih pitanja i ova odluka je djelovala ispravno", komentirala je Ryder.

U nastavku filma, nakon neočekivane obiteljske tragedije, tri generacije obitelji Deetz vraćaju se kući u Winter River. Još uvijek progonjen Bubimirom, Lydijin život okreće se naglavačke kada njezina buntovna tinejdžerska kći Astrid otkrije tajanstveni model grada na tavanu i slučajno otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba svijeta, samo je pitanje vremena kada će netko izgovoriti Bubimirovo ime tri puta i nestašni demon će se vratiti te raditi kaos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.