Winona Ryder otkrila zašto ju je Jeff Bridges odbio poljubiti na audiciji za Fearless

Foto: EPA/Youtube screenshot

Winona Ryder, poznata po mnogim ulogama iz 90-ih, nedavno je u podcastu Happy Sad Confused s Joshom Horowitzom otkrila zanimljivu priču s audicije za film Fearless (Bez straha) iz 1993. godine. Glumica je tada imala samo 21 godinu, dok je njezin kolega Jeff Bridges imao 43.

"Jeff Bridges me nije htio poljubiti jer sam bila premlada", ispričala je Ryder u epizodi podcasta objavljenoj u ponedjeljak. Prema njezinim riječima, scena je zahtijevala poljubac, ali Bridges je napravio neočekivan potez.

"Na kraju scene trebao me poljubiti. Čekala sam, a on me poljubio u čelo. Bila sam zbunjena, a on mi je tada rekao da imam godina kao i njegova kći", prisjetila se glumica. Na kraju Ryder nije dobila ulogu u tom filmu.

 

Film Fearless, koji je režirao Peter Weir, temelji se na romanu Rafaela Yglesiasa te prati priču Maxa, kojeg glumi Bridges, čovjeka koji doživljava radikalne promjene nakon što preživi pad aviona. U filmu su glumili i poznata imena poput Isabelle Rossellini, Rosie Perez, Toma Hulcea, Johna Turturra i Benicia del Tora.

Rosie Perez, koja je bila nominirana za Oscara za najbolju sporednu glumicu zbog uloge u ovom filmu, ranije je ove godine otkrila kako joj je upravo Jeff Bridges pomogao da dobije tu ulogu.

Kako je Jeff Bridges pomogao Rosie Perez?

"Jeff je želio da igram tu ulogu. To se rijetko čuje od kolega. Nikada nećete čuti glumca njegovog kalibra kako se bori za nekoga tko je još uvijek prilično nov", ispričala je Perez na svečanosti Chaplinove Tribute Gala u čast Bridgesa. Dodala je kako joj je upravo Bridges dao dovoljno povjerenja da ponovno uđe na audiciju i osvoji ulogu koja joj je donijela prestižnu nominaciju za Oscara.

Iako nije dobila ulogu u Fearlessu, Ryder je imala odličnu godinu

Iako Winona Ryder nije dobila priliku glumiti u Fearlessu, iste je godine imala ogroman uspjeh s filmom The Age of Innocence, koji je bio prekretnica u njezinoj karijeri. Njezina izvedba u tom filmu donijela joj je prvu nominaciju za Oscara, čime je dodatno potvrdila svoj status jedne od najtalentiranijih glumica svoje generacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.