Zack Snyder režirao je animiranu seriju za odrasle, bit će dostupna na Netflixu

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio službeni trailer za Twilight of the Gods, animiranu seriju za odrasle inspiriranu nordijskom mitologijom. Riječ je o novoj suradnji Zacka Snydera i streaming giganta nakon filmova Rebel Moon.

Radnja serije smještena je u svijet mitova i velikih bitki, u kojem ratnica Sigrid (Sylvia Hoeks) spasi život kralja Leifa (Stuart Martin). Leif i Sigrid se zaljube, no na dan njihova vjenčanja ceremoniju prekine Thor (Pilou Asbæk), koji ubije mladenkinu obitelj. Leif i Sigrid zatim kreću na krvavi put osvete protiv bogova.

Glasove u seriji posudili su i Paterson Joseph, John Noble, Rahul Kohli, Jamie Clayton, Kristofer Hivju, Peter Stormare, Jamie Chung, Lauren Cohan, Corey Stoll, Birgitte Hjort Sørensen, Thea Sofie Loch Næss i Jessica Henwick.

Uz Snydera seriju su režirali Eric Carrasco i Jay Oliva. Twilight of the Gods animirao je francuski studio Xilam, koji je zaslužan za animirani klasik Oggy i žohari.

Glazbu za animiranu seriju skladao je dvostruki oskarovac Hans Zimmer.

Trailer izgleda zanimljivo

Iako je Snyder razočarao svoje obožavatelje filmom Rebel Moon, mnogi su pohvalili trailer za nadolazeću animiranu seriju.

"Ovo zapravo izgleda jako dobro, a Hans Zimmer je odličan izbor za serije ovog tipa. Malo sam se razočarao kada sam vidio Snyderovo ime, ali možda je animacija medij u kojem bi trebao raditi", napisao je jedan redditor.

"Je li ovo originalna priča? Izgleda jako zanimljivo", dodao je drugi.

"Premda koriste Snyderovo ime kako bi promovirali ovu seriju, pogotovo nakon promašaja zvanog Rebel Moon, ovo izgleda jako dobro", napisao je treći.

No neki gledatelji su skeptični. "Pametni su jer ovo izbacuju prije nego što izađe nova sezona Arcanea", "Izgleda kao svaka druga serija koja izlazi ovih dana", "Užasno, glasovni glumci su grozni. Animacija izgleda jeftino", neki su od negativnijih komentara.

Animirana serija Twilight of the Gods dolazi na Netflix 19. rujna.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.