Završeno je snimanje nastavka komedije s Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis

Screenshot: Youtube

ZAVRŠENO je snimanje dugoočekivanog nastavka komedije Šašavi petak (Freaky Friday) iz 2003. godine. Lindsay Lohan, koja uz Jamie Lee Curtis ima glavnu ulogu u filmu, na Instagramu je podijelila da su službeno završili snimanje nastavka, koji se zove Freakier Friday. 

Kako prenosi Collider, nastavak bi trebao biti objavljen nekad tijekom 2025. godine, iako trenutno nije poznat točan datum. Nakon premijere u kinima, za gledanje bi trebao biti dostupan na platformi Disney+. 

Lindsay Lohan, koja u filmu glumi Annu Coleman, na Instagramu je napisala: "To je završetak Freakier Fridayja! Hvala nevjerojatnoj glumačkoj postavi, ekipi, producentima i svima iz Disneyjevih studija koji su uložili toliko ljubavi i truda u snimanje ovog filma. Jedva ga čekamo podijeliti s vama!" 

Podsjetimo, iz Disneyja su već ranije ove godine otkrili radnju nadolazećeg nastavka. 

Radnja filma počinje godinama nakon što su Tess i Anna prebrodile situaciju koja im se dogodila. Sada odrasla, Anna ima kćer Harper, a uskoro će imati i pokćerku Lily, nakon što se uda za britanskog ugostitelja Erica Davisa. Dok se pokušavaju snaći u mnogim izazovima koji dolaze sa spajanjem dviju obitelji, Tess i Anna otkrivaju da se stvari mogu ponoviti dva puta. Kako prenosi Screen Rant, u nastavku će Harper i Anna zamijeniti tijela, dok će isto to učiniti Tess i Lily.

Poznato je da će se u nastavku pojaviti i dio originalne glumačke postave, poput Marka Harmona, Chada Michaela Murraya, Christine Vidal Mitchell, Haley Hudson, Lucille Soong, Stephena Tobolowskog i Rosalind Chao. Priključit će im se i Julia Butters, Sophia Hammons, Manny Jacinto, Maitreyi Ramakrishnan. Međutim, likovi koje će utjeloviti još nisu otkriveni.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.