Zoe Saldana kaže da je imala loše iskustvo na setu Pirata s Kariba

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Walt Disney Pictures

ZOE Saldana danas je jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a kroz godine smo je mogli gledati u nekim od najvećih blockbustera svih vremena, od Avatara do Čuvara galaksije. Unatoč velikom uspjehu, glumica je nedavno otkrila da nije uvijek imala pozitivna iskustva za vrijeme snimanja visokobudžetnih filmova.

Jedan od filmova koji su joj ostali u negativnom sjećanju je avanturistički film Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera iz 2003. godine, u kojem je glumila gusaricu Anamariju, koja se pridružila posadi kapetana Jacka Sparrowa (Johnny Depp) jer je izgubio njezin brod.

Saldana je prošli vikend posjetila Filmski festival Britanskog filmskog instituta u Londonu (BFI London Film Festival) gdje je rekla da joj je film Pirati s Kariba bio jedan od prvih blockbustera, ali razočarao ju je zbog ponašanja producenata.

"Zbog tog iskustva sam shvatila kakvim ljudima želim biti okružena na poslu. Filmska ekipa i glumci su nevjerojatni 99% vremena. No, ako studio, producenti i redatelj nisu ljubazni, informirani i obazrivi, tako velika produkcija može postati jako loše iskustvo i može vas gurnuti preko granica, što se meni dogodilo", objasnila je Saldana, prenosi Cinemablend.

Saldana je rekla da se osjećala kao da nema nikakvu podršku, zbog čega je htjela odustati od visokobudžetnih filmova. Ipak, vjeru u Hollywood vratio joj je Steven Spielberg, kada se pridružila glumačkoj postavi njegovog filma Terminal iz 2004. godine, u kojem su glavne uloge igrali Tom Hanks i Catherine Zeta-Jones.

"Osam mjeseci kasnije radila sam sa Stevenom Spielbergom i on mi je dokazao da visokobudžetne produkcije također mogu biti sjajne", prisjetila se glumica.

Saldana je rekla da je atmosfera na setu Terminala bila puna topline i kreativnosti, zbog čega se osjećala dobro i sigurno. Posebno joj se svidjelo što je Spielberg puštao glazbu kada su imali pauze između scena te se pobrinuo da svi budu "sinkronizirani i na istoj valnoj duljini".

Saldana se ove godine pojavila u mjuziklu Emilia Pérez koji je imao premijeru u Cannesu u svibnju ove godine. Film je oduševio kritičare, a neki od njih vjeruju da bi Saldana mogla dobiti nominaciju za Oscara. Mjuzikl Emilia Pérez imat će premijeru u studenom u odabranim kinima diljem SAD-a i Kanade, prije nego što dođe na Netflix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.