Zvijezda Dadilje glumi mamu Timothéeja Chalameta u nadolazećem sportskom filmu

Foto: EPA

FRAN Drescher, zvijezda serije Dadilja i predsjednica sindikata SAG-AFTRA, pridružila se glumačkoj postavi sportskog filma Marty Supreme, redatelja Josha Safdieja, potvrdio je Variety. Poznata glumica igrat će majku protagonista, kojeg glumi Timothée Chalamet.

Ostatak postave čine Gwyneth Paltrow, Odessa A’zion, mađioničar Penn Jillette, biznismen Kevin O’Leary, koji je poznat po emisiji Shark Tank, redatelja Abel Ferrara i glazbenik Tyler, the Creator, u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Film Marty Supreme, koji producira A24, inspiriran je životom profesionalnog igrača stolnog tenisa Martyja Reismana, no nije riječ o biografskom filmu. Film je smješten u 1950-e i prati mladog igrača stolnog tenisa (Chalamet).

Marty Supreme trenutno se snima, a nedavno su objavljene i prve fotografije s filmskog seta, na kojima možemo vidjeti Chalameta u kostimu iz filma.

Drescher je prošle godine vodila sindikat SAG-AFTRA tijekom štrajka glumaca i scenarista koji je poremetio industriju zabave. Marty Supreme joj je prvi film nakon završetka štrajka, ali kruže glasine da će se pojaviti i u nastavku kultne komedije This Is Spinal Tap, u kojoj je glumila 1984. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.