Zvijezda Harryja Pottera želi da u seriji bude više scena koje nisu bile u filmovima

Foto: Profimedia

ENGLESKA glumica Bonnie Wright, mnogima najpoznatija po ulozi Ginny Weasley iz filmskog serijala Harry Potter, podijelila je svoje mišljenje o nadolazećoj seriji. Istaknula je kako se nada da će serija prikazivati više trenutaka iz knjiga, nešto što nije bilo moguće prikazati filmovima. 

Kako prenosi Variety, Wright bi u nadolazećoj HBO-ovoj seriji željela vidjeti više trenutaka između Ginny i Harryja te njihovu evoluciju koja se odvijala u romanima. Kad su je pitali što bi voljela vidjeti u seriji, glumica je dala opširan odgovor.

"Toliko toga. Više o razvoju odnosa između Ginny i Harryja. Postoje nijansirani trenuci u kojima se počinju zaljubljivati. Mislim da bi više trebalo prikazati tu stranu njezina lika, kako je postala odana pratiteljica Harryju, kako stvarno razumije i poznaje njegovu priču, tko je on i kako je najbolji partner za njega.

Zato se nadam da ćemo vidjeti tu evoluciju tog lika i mnogih drugih likova. Da smo barem mogli imati filmove od pet sati. Toliko je likova koji imaju trenutke koje volim iz knjiga, Neville i Luna primjerice. Kao obožavateljica knjiga, nadam se da ću vidjeti više u seriji", otkrila je Wright.

 

Podsjetimo, serija o poznatom dječaku čarobnjaku Harryju Potteru nastaje u suradnji HBO-a i Warner Bros. Discoveryja. Na Maxu bi se trebala premijerno prikazati 2026. godine. Svaka sezona serije trebala bi predstavljati jednu knjigu u serijalu, a trenutno se detalji i glumačka postava drže u strogoj tajnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.