Zvijezda Igre prijestolja nezadovoljna je krajem svog lika: Zaslužila je bolje

Foto: Profimedia

BRITANSKA glumica Natalie Dormer mnogima je najpoznatija po ulozi Margaery Tyrell u HBO-ovoj seriji Igra prijestolja (Game of Thrones). Mnogi likovi u ovoj svjetski poznatoj seriji doživjeli su okrutne i tragične smrti, a jedna od takvih bila je i ona kraljice Margaery u šestoj sezoni.

Dormer je u nedavnom intervjuu za Collider's Ladies Night otkrila svoje nezadovoljstvo Margareynim krajem. Otkrila je da se osjećala duboko povezano s ulogom te je povremeno osobno proživljavala emocije koje je njezin lik osjećao u određenoj sceni. Tijekom posljednje scene Margaery Tyrell, ona se nalazi u prepunom septu Baelora na suđenju svom bratu Lorasu, no postaje frustrirana kad shvati da neprisustvo Cersei znači da će se nešto loše dogoditi njoj i njezinoj obitelji.

"Bila sam frustrirana zbog načina na koji je završila, ali i ona je bila frustrirana u toj sceni. Jednom mi je jedan stariji glumac rekao: 'Nemoj se buniti. Ako nešto osjećaš, uvijek provjeri osjeća li to samo tvoj lik ili se to prenijelo na tebe.' Jer kada nešto glumiš, tvoje tijelo ne zna razliku, a kada nešto ponavljate, kao što to činite tijekom snimanja, ponekad se te emocije uvuku u nas", objasnila je Dormer. 

Glumica bi voljela da je Margaery imala bolji završetak

Dormer se kao Margaery prvi put pojavila u drugoj sezoni, a mnogi obožavatelji serije ostali su razočarani nakon njezine smrti u finalu šeste sezone. Mnogi od njih, baš kao i sama glumica, smatraju da je voljen lik poput Margaery zaslužio bolji završetak od okrutne i frustrirajuće smrti koju je dobio, čime je mlada kraljica postala još jedna žrtva Cersei (Lena Headey).

"Naravno da je zaslužila bolje. Željela sam više za nju, ali ona je u tom trenutku bila frustrirana Vrhovnim vrapcem (eng. Sparrow), Johnatanom Pryceom, i to je bio dio toga. To je znak da dobro radiš svoj posao jer pomisliš: 'Samo da me netko malo više poslušao.' Na kraju je bilo opravdano što je govorila. Trebalo je samo nekoliko rečenica, ali to je sve što je trebalo reći. Bilo je opravdano, i tada sam je mogla pustiti jer sam pomislila: 'Rekla vam je to, čovječe'", dodala je Dormer za Collider's Ladies Night, prenosi Movie Web.

Sve sezone Igre prijestolja moguće je pogledati na Maxu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.