Zvijezda Mad Maxa želi glumiti ovog Disneyjevog lika u igranom filmu: Bilo bi sjajno

Foto: EPA

GLUMICA Anya Taylor-Joy poznata je po tome što voli glumiti u filmovima različitih žanrova, sve kako bi iznenadila samu sebe i potaknula se da se testira u svakoj mogućoj ulozi. Nedavno je za Vogue Hong Kong razgovarala o ulogama u kojima bi voljela glumiti, a kao Disneyjevu ulogu iz snova izdvojila je ulogu Else u igranoj verziji animiranog filma Snježno kraljevstvo (Frozen).

Kako prenosi Deadline, glumica bi jako voljela glumiti Elsu, ako bi se ikada snimala igrana verzija. 

"Stvarno želim raditi mjuzikl jer sam malo previše opsjednuta svojim trenutačnim poslom. Volim izazov dovršavanja nemogućih zadataka. Mislim da me to nevjerojatno motivira, pa je ideja da mogu pjevati, plesati i glumiti u isto vrijeme za mene stvarno uzbudljiva.

Mislim da bi Snježno kraljevstvo bilo sjajno. Bacanje kockica leda iz ruku može biti jako zabavno. I bit ćete omiljeni na svakom dječjem rođendanu. Sva moja braća i sestre imaju djecu pa bih voljela da mogu reći: 'Moja teta je Elsa'. To bi bilo sjajno!" komentirala je glumica koju smo posljednji put gledali u ulozi Furiose u svijetu Pobješnjelog Maxa (Mad Maxa). 

Zasad ne postoje poznati planovi da Disney želi raditi na igranoj verziji popularne franšize. Trenutačno je poznato da će se raditi treći i četvrti animirani film. Treći film je predviđen za premijeru tijekom 2027. godine, a Idina Menzel bi po treći put trebala dati glas kraljici Elsi u crtiću, prenosi Deadline.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.