Zvijezda NCIS-a Pauley Perrette odlazi u mirovinu, ne želi se vraćati na male ekrane

Screenshot: YouTube/CBS

PAULEY Perrette, zvijezda kriminalističke serije NCIS, u nedavnom je intervjuu za časopis Hello otkrila da se ne planira vratiti glumi.

Posljednja uloga bila joj je u sitcomu Broke iz 2020. godine, koji je ukinut nakon samo jedne sezone. Glumica je tada najavila mirovinu, a u novom intervjuu potvrdila je da se više neće vratiti na male ekrane.

"Nisam nezahvalna na svemu što mi je donijela gluma", rekla je Perrette, prenosi Variety. "Ali sada sam druga osoba i želim biti prisutna u svim trenucima, bez obzira na to jesu li dobri, loši ili bolni. Želim biti ja cijelo vrijeme i trebalo mi je puno hrabrosti da si to priznam, ali tako se osjećam."

"U ovom razdoblju svog života imam duboku potrebu pronaći autentičnost u svemu, a gluma je za mene bila veliki bijeg, pogotovo u određenim trenucima života", nastavila je. "Gluma je kao droga jer nisam morala biti ja, mogla sam biti netko drugi. Moj lik nije imao probleme koje sam ja imala... Zato gledam samo dokumentarce, želim istinu. Povratak glumi za mene bi značio udaljavanje od ovog života potpune autentičnosti koji sada živim u cijelosti."

Perrette je počela glumiti u 90-ima, kada se pojavila u serijama poput Frasiera i filmovima poput Almost Famous. Svjetsku slavu donijela joj je uloga forenzičarke i vesele gotičarke Abby Sciuto u CBS-ovoj hit-seriji NCIS. U NCIS-u je glumila od 2003. do 2018. godine, a njezin lik bio je toliko popularan da se pojavila i u spin-off serijama NCIS: Los Angeles i NCIS: New Orleans.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.