Zvijezda novog Deadpoola otkrila je koji zlikovac je inspirirao njezinu izvedbu

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment/Universal Pictures

EMMA Corrin, zvijezda dugo očekivanog filma Deadpool & Wolverine, otkrila je koji filmski zlikovac joj je bio najveća inspiracija za vrijeme snimanja nadolazećeg superherojskog filma.

Corrin, koja je mnogim obožavateljima najpoznatija po ulozi princeze Diane u Netflixovoj hit-seriji Kruna, u nadolazećem filmu redatelja Shawna Levyja utjelovit će antagonisticu Cassandru Novu. Protiv nje će se boriti Deadpool, kojeg je utjelovio Ryan Reynolds, i Wolverine, kojeg glumi Hugh Jackman.

Foto: EPA

Glumica je u intervjuu za britanski GQ rekla da je prije početka snimanja htjela proći kroz fizičku transformaciju kako bi izgledala što uvjerljivije u ulozi zlikovca, no producenti joj to nisu dopustili, prenosi IndieWire.

"Ovo mi je smiješno zato što sam pitala producente smijem li imati osobnog trenera i rekli su mi ne", rekla je Corrin. "Poručili su mi da ne trebam prolaziti nikakav fizički trening. Bila sam spremna za ogromnu transformaciju, ali su mi rekli: 'To zaista nije potrebno. Smiri se.'"

Inspiraciju je pronašla u Tarantinovom filmu

Corrin je zatim objasnila da Cassandra Nova nije fizički zastrašujuća antagonistica, već da se oslanja na svoj šarm. To je jedan od razloga zašto joj je zlikovac Hans Landa iz filma Nemilosrdni gadovi (Inglorious Basterds), redatelja Quentina Tarantina, bio najveća inspiracija. Landu je utjelovio Christoph Waltz.

"On je tako razoružavajuće pristojan, ljubazan i prirodan, i to je tako jezivo", objasnila je glumica. "Upravo zbog toga djeluje tako zlokobno jer ne mora raditi apsolutno ništa."

Corrin je također dodala da su je Ryan Reynolds i Shawn Levy nagovorili da ne bude klasični zlikovac iz stripova, već da se okrene šarmantnijem pristupu u svojoj izvedbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.