Zvijezda originalnih filmova vraća se u sedmi film serijala Vrisak

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Paramount

NAKON što se nije pojavila u filmu Vrisak 6 iz 2023. godine zbog spora oko plaće, Neve Campbell potvrdila je da će glumiti u sedmom filmu popularne horor franšize, piše Variety.

"Sidney Prescott se vraća!" napisala je Campbell u jučerašnjoj objavi na Instagramu. "Oduvijek mi je bilo zabavno i čast mi je bila glumiti Sidney u serijalu Vrisak. Moja zahvalnost prema ovim filmovima i onome što mi znače nikada se nije umanjila. Jako sam sretna i ponosna što mogu reći da su me, s najviše poštovanja, pitali da vratim Sidney na veliko platno i stvarno ne mogu sakriti svoje oduševljenje."

Osim Campbell, franšizi se vraća i Kevin Williamson, koji je napisao scenarij prvog, drugog i četvrtog Vriska te koji je radio kao izvršni producent na rebootu iz 2022. godine i njegovom nastavku, Vrisku 6. Williamson će režirati Vrisak 7.

Guy Busick, koji je s Jamesom Vanderbiltom napisao scenarij za peti i šesti film, radi na scenariju za novi nastavak. Vanderbilt će na filmu raditi kao producent uz svoje partnere iz produkcijske kuće Project X Entertainment, Williama Sheraka i Paula Neinsteina.

Campbell se vratila Vrisku nakon što su glumice Melissa Barrera i Jenna Ortega, koje su se pojavile u nastavcima iz 2022. i 2023. godine, napustile franšizu. Barrera je prošle godine dobila otkaz zbog svojih objava o Izraelu, a Ortega je dala otkaz jer radi na drugoj sezoni serije Wednesday.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.