Zvijezda serije Reacher dobila glavnu ulogu u adaptaciji knjige Nicholasa Sparksa

Foto: Profimedia

ALAN Ritchson, zvijezda popularne serije Reacher i filma The Ministry of Ungentlemanly Warfare, dobio je glavnu ulogu u adaptaciji knjige Counting Miracles poznatog pisca Nicholasa Sparksa.

Roman će biti adaptiran u produkciji Amazon MGM Studios, a Ritchson će tumačiti glavnog lika, bivšeg vojnog rendžera Tannera Hughesa. On se vraća u svoj mali rodni grad s jednom misijom, želi pronaći oca kojeg nikad nije upoznao.

Tijekom boravka ondje susreće se s liječnicom koja balansira život kao samohrana majka dvoje djece te povučenim starcem s tajanstvenom prošlošću. Njihovi putevi neočekivano se isprepliću, što vodi do novih povezanosti i zajedničkog putovanja prema osjećaju pripadnosti.

Osim što će glumiti u filmu, Ritchson će biti i jedan od producenata, a uz njega će na projektu raditi producenti Dan Spilo i Denise Di Novi. Filmska producentica Di Novi dosad je već surađivala sa Sparksom na adaptaciji djela The Best of Me, The Lucky One, Nights in Rodanthe, A Walk to Remember, Message in a Bottle.

Counting Miracles tek je objavljen u rujnu ove godine

Roman Counting Miracles objavljen je tek krajem prošlog mjeseca, 24. rujna, u izdanju Random Housea te se ubrzo našao na prvom mjestu liste bestselera New York Timesa. Tim je rezultatom Counting Miracles postao 12. roman Nicholasa Sparksa koji je dosegnuo vrh ljestvice, piše Variety.

Ovaj je autor objavio više od 20 romana, a mnogi od njih dobili su svoje filmske adaptacije, uključujući poznatu Bilježnicu (The Notebook), Šetnju za pamćenje (A Walk To Remember) i brojne druge filmove koji su dirnuli srca gledatelja i kritičara. 

Zasad nije poznato kad počinje snimanje filma Counting Miracles ni tko će uz poznatog glumca utjeloviti likove iz romana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.