Elizabeth Hurley i s 58 godina ima zavidnu liniju. Evo u čemu je njezina tajna

ENGLESKA glumica i model Elizabeth Hurley i dalje oduševljava svojom formom i izgledom. Kako donosi Eat This, ova 58-godišnjakinja prkosi godinama i marljivo radi na održavanju linije, a kako je nedavno otkrila svojim pratiteljima na društvenim mrežama, drži se stroge dijete koja joj u tome dodatno pomaže. Naime, glumica nikad ne jede ultraprerađenu hranu.

Kako objašnjavaju dijetetičari, ultraprerađena hrana u sebi sadrži velike količine masti, škroba i dodanih šećera, zbog čega bismo je trebali što više izbjegavati. ''Nisam jela prerađenu hranu godinama jer znam da nije zdrava i da može dovesti do brojnih zdravstvenih problema'', rekla je Hurley koja, osim prerađene hrane, izbjegava i slatko.

S obzirom na to da zna kako pretjerani unos šećera može dovesti do povećanog rizika od pretilosti, dijabetesa, bolesti srca i krvožilnog sustava, ali i depresije, glumica godinama ne jede slatkiše ni bilo koju drugu hranu koja sadrži rafinirani šećer.

Osim izbjegavanja nezdrave hrane, glumica vodi računa o tome da konzumira velike količine voća i povrća. ''Gotovo 50 posto moje prehrane čini voće i povrće, a vjerujem kako je upravo to najbolja stvar koju sam napravila za svoje zdravlje, ali i liniju'', otkrila je jednom prilikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.