Žena tvrdi da odgovor na jedno pitanje može otkriti jeste li psihopat

AKO ste se uvijek pitali imate li vi ili neki vama bliski ljudi psihopatske tendencije, evo jednostavnog petominutnog testa koji bi vam mogao dati odgovor na to pitanje.

Naime, žena po imenu Sophia je na TikTok-u podijelila video, rekavši: "Jeste li znali da postoji pitanje koje može otkriti imate li psihopatskih sklonosti?".

U videu, koji je pregledan više od 3,6 milijuna puta, kaže ljudima da zamisle sebe u prirodi.

"Želim da zatvorite oči i zamislite kako šetate mračnom i jezivom šumom", govori te pratiteljima daje nekoliko trenutaka da vizualiziraju taj prizor.

"Srce vam krene snažno kucati i svuda oko sebe čujete zvukove. Odjednom čujete i osjećate disanje iza sebe i užasnuto se okrećete oko sebe", opisuje imaginarnu situaciju u kojoj ste se našli te na kraju pita: "Što vidite u šumi?".

@sophia.boi

Comment or duet your answer! ##psycho ##psychopath ##fyp ##riddle ##riddles ##riddleswithsophia ##forest ##imagine ##creepy ##viral ##blowthisup ##viralvideo

♬ dont take this too seriously - sophia 🌈🥵🥀

Ponudila je šest mogućih odgovora: divlju životinju, blijedu osobu suprotnog spola, sjenovitu figuru, psa, ništa ili divovsku bubu.

Iako biste mogli pomisliti da bi nešto zlokobno poput sjenovite figure ili divovske bube moglo ukazivati ​​na psihopatske tendencije, to je zapravo pas.

"Iz nekog razloga ljudi koji imaju psihopatske sklonosti često odgovore - pas. Taj odgovor bi mogao ukazivati ​​na prerušavanje. Psi su pahuljasti i nisu prijeteći", objasnila je dodavši kako je to možda čest odgovor psihopata jer tako nastoje manipulirati ljudima s kojima razgovaraju. Odnosno, predstaviti se onakvima kakvi ustvari nisu.

Iako Sophia priznaje da nije "stručnjak" i ističe da ovaj test ne može poslužiti kao formalna dijagnoza, čini se da postoji konsenzus oko "teorije pasa". Naime, Jon Ronson, autor The Psychopath Test, objasnio je da je jedna od "karakteristika psihopata" upravo njihova ljubav prema psima. Objasnio je da su psihopati naklonjeni psima jer su "poslušni i njima se lako manipulira". Kako je objasnio, često se u svom radu susretao s ljudima koji nisu izražavali osjećaje kada bi im umrla neka bliska osoba, ali su bili tužni i shrvani nakon smrti psa, piše The Sun.

"Stvarno se uznemire kad njihovi psi umru jer im psi nude bezuvjetnu ljubav", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.