Zvijezda Spidermana i Avengersa pokazala zavidnu formu i pokrenula izazov

ZVIJEZDA Spidermana i filmskog serijala The Avengers, Tom Holland, vjerojatno nije ni slutio da će pokrenuti lavinu reakcija kad je prošloga tjedna kolegama Jakeu Gyllenhaalu i Ryanu Reynoldsu uputio poziv da se uključe u njegov izazov.

Naime, Holland je prošlog tjedna na Instagramu pokazao svoje atletske sposobnosti odijevajući majicu kratkih rukava tijekom izvođenja stoja na rukama. Na kraju je izazvao Jakea Gyllenhaala koji u Marvelovom filmskom svijetu glumi Mysterija i Ryana Reynolds koji glumi Deadpoola da naprave isto. 

I dok ga je Reynolds glatko odbio, objavivši video u kojem je samo rekao: "Neeeee", Gyllenhaal je bez problema izveo isto i nakon toga izazvao još jednog glumca iz Marvelovog svijeta, Hugha Jackmana, kao i poznatog repera 50 Centa te svoju sestru Maggie.

Ona je također bez većih problema odradila izazov i lopticu prebacila na glumicu Jessicu Chastain, komičarku Sarah Silverman i političarku Alexandriju Ocasio-Cortez.

No izazov je u međuvremenu primijetila i poznata atletičarka Lolo Jones koja se odlučila uključiti, ali na malo drugačiji način. Prvo je napisala da zahvaljuje kolegama glumcima što su izazov počeli bez majice jer nije vidjela golog muškarca 25 dana, a nakon toga je odjenula dvije majice, paralelno pijuckajući čašu vina.

Sudeći po viđenom, poznati se u karanteni odlično zabavljaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.