Bili smo u zagrebačkom lokalu koji nudi popularna pića za 6.50 eura, evo dojmova

Foto: Index

ZAGREB je s prvim danom ljeta dobio još jedan bubble tea shop. Riječ je o Teeamo bubble tea shopu, koji se otvorio u Ilici 156, točno nasuprot tramvajske stanice, a otvoren je svakog dana osim nedjelje, od 11 do 20 sati.

Radi se o podružnici poznate kineske franšize koja ima svoje poslovnice diljem Europe, a nakon Njemačke, sada je svoja vrata otvorila i u Zagrebu i nudi tajvanske čajeve s tapioka bobicama.

@index.hr Bili smo u zagrebačkom lokalu koji nudi popularna pića za po 6.50 eura, evo dojmova #indexhr #bubbletea #zagreb #teeamo #hrvatska #foodie #food #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Sve rade pred vama, a ponuda im je poprilično raznovrsna i teško je odlučiti se što odabrati - nude Milk Tea i Milk Drink, koji dolaze u dvije veličine, maloj čaši i velikoj čaši, Boboshake, Ice Tea i Fruit Tea u raznim okusima, a najpopularnije opcije su im ledeni Yoghurt Frappe i Soda.

Cijene boba čajeva idu od 4.80 do 6.50 eura

Cijene se kreću između 4.80 i 6.50 eura pa ćete za mali Milk Tea i Milk Drink platiti 4.80 eura, a za veliki 5.50 eura. Boboshake košta 5.50 eura, a Ice Tea 4.90 eura i dolazi u raznim okusima, od limuna i breskve do jagode i limete. Fruit Tea košta 5.90, Yoghurt Frappe 6.50, a Soda 4.90 eura i također možete odabrati koji okus želite.

Nakon što ste odabrali okus pića, birate bobe, koje dolaze u 14 okusa - tu su klasične tapioka bobe, zatim bobe od manga, jabuke, breskve, jagode, kivija, ali i kokosa. Mi smo probali Blue Ocean Sodu s limunom i bobama od jagode za 4.90 eura, te Blueberry Yoghurt Frappe s bobama od borovnice za 6.50 eura.

Soda je po nama idealno piće za ljetne vrućine. Bila je osvježavajuća i jako slatka, a povremeno su se osjetile i kiselkaste note limuna. Yoghurt Frappe nešto je drugačiji i kremast, a u usporedbi sa sodom nije toliko sladak, pa ako niste ljubitelji slatkoga, svidjet će vam se.

Prodaju i azijske slatkiše i grickalice

Teeamo ujedno funkcionira i kao snack shop pa tu možete pronaći i razne azijske grickalice i slatkiše, od poznatih Buldak instant rezanaca do Oreo keksa u raznim okusima, a i cijene su raznolike.

Dalgona keksići koštaju 3.50 eura, Oreo keksi između 2 i 3.50 eura, Hello Kitty slastice između 3 i 4 eura, mochi u nekoliko različita okusa koštaju između 5 i 9 eura, a paket Buldak instant rezanaca košta nešto manje od 5 eura. Mi smo se ipak odlučili držati teme pa smo uzeli dorayaki, japanske palačinke, ali s okusom boba milk tea, a one su koštale 5 eura.

Okus im je bio vrlo neobičan i drugačiji od svega što smo dosad probali, a sviđa nam se i što nisu preslatke pa se odlično slažu uz ova slatka pića. Izvana su vrlo mekane, a bobe i mliječni nadjev daju im poseban okus iznutra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.