Krastavac je trenutno najpopularnija namirnica na internetu, i to zbog ovog tipa

Foto: TikTok

AKO IMATE TikTok, sigurno vam je barem jednom iskočio video tipa koji jede krastavce i s njima kreira različite recepte. Riječ je o tiktokeru Loganu Moffittu, 23-godišnjem Kanađaninu koji eksperimentira s novim okusima i od krastavaca priprema razna jela.

Logan voli krastavce odmalena i uvijek ih je nosio u školu za užinu, a svoju ljubav prema krastavcima pretočio je u videozapise koje od 2021. godine dijeli na TikToku. Ti su videozapisi u međuvremenu postali viralni - on sada broji više od 4.7 milijuna pratitelja, a svaki njegov video ima od milijun do čak 15 milijuna pregleda.

Jednostavni recepti s krastavcima

Neki od njegovih najpopularnijih videa uključuju onaj u kojemu jede krastavce na jet-skiju i onaj u kojemu pravi salatu od krastavaca dok pliva u vodi, a taj videozapis ima više od 15 milijuna pregleda.

@logagm

Sometimes you need to eat an entire cucumber

♬ original sound - Logan

Većina Moffittovih recepata za salatu od krastavaca njegove su vlastite kreacije. Za izradu svakog recepta potrebno je oko 10 minuta, a za mnoge jednostavnije često koristi sastojke koji su mu već pri ruci.

Jedan od njemu omiljenih načina za pojesti cijeli krastavac je u kombinaciji s kimchijem - prvo je naribao krastavce, a zatim im dodao kimchi, sezamovo ulje, sjemenke sezama i mononatrijev glutamat kao zamjenu za sol. Sve je to dobro promiješao, a zatim i pojeo.

@logagm

Easiest way to make an entire cucumber

♬ original sound - Logan

Krastavce u drugim videima priprema i s krem-sirom, paprikama, vrhnjem, lukom, cheddarom, slaninom, raznim umacima i preljevima, a ponekad jednostavno pojede cijeli krastavac bez ičega. Sezona krastavaca traje još malo, pa ako vam je ponestalo ideja kako pripremiti krastavce, posjetite njegov profil i inspirirajte se.

@logagm

Girl, they are all the best🥒

♬ girl so confusing - darian
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.