Ovi kremasti kolači svaki nas put obore s nogu, donosimo recepte

Foto: Shutterstock

JEDNOSTAVNE biskvitne kolače obožavamo, no s vremena na vrijeme zaželimo se i onih sočnih, kremastih, koji iziskuju malo više vremena za pripremu, ali nas svaki put oduševe. Imamo pet recepata za upravo takve kolače koji će vam uljepšati ovaj vikend.

1. Kolač od sira i naranče

Jednostavan za pripremu i prava poslastica za sve ljubitelje kremastih kolača. Poseban okus daje mu žuta krema s okusom Fante i vanilije. Recept pronađite ovdje.

2. Metarski kolač

Naš favorit, metarski kolač je ukusan desert koji se sastoji od više slojeva biskvita i kremastog nadjeva. Kolač možete dodatno ukrasiti šlagom ili čokoladnom glazurom, a recept je ovdje.

3. Trostruki užitak

Trostruki užitak je kolač koji spaja tri okusa u jednom zalogaju. Sastoji se od sočnog biskvita, dvije kreme te petit keksa koji savršeno upijaju okuse i čine kolač još ukusnijim. Recept je ovdje.

4. Čokoladni kolač s kremom od banana

Sočan čokoladni biskvit obogaćen ukusnom kremom od banana i preliven bogatim čokoladnim ganacheom uljepšat će i najtmurniji dan, ovdje je recept.

5. Kolač od mrkve s kremom od jogurta

Jednostavan recept za ukusan kolač s mrkvom i mljevenim lješnjacima, upotpunjen laganom kremom od jogurta. Napravite ga već danas, a recept je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.