KRENULA je prava jesen pa se na tržnicama mogu naći kesteni, iako ne u prevelikim količinama. Navalu očekujemo tek za desetak dana, kao i niže cijene jer se trenutno kilogram prodaje za 30 kuna. Ako nemate ideje što s kestenima, imamo mi. U nastavku su.
Ovaj recept dobili smo iz najstarije zagrebačke slastičarnice - sigurno ste, ako ne jeli, onda barem čuli za Orijent. Recept možete pronaći OVDJE. Mi ga u doba kad ima kestena uvijek imamo pri ruci.
Prhke i kestenjaste, ma savršene. Recept možete pronaći OVDJE.
Ako ne želite zaprljati cijeli štednjak, pečenje kestena u pećnici nije loše rješenje. Kako to napraviti, saznajte na ovom linku.
Bogata jesenska torta, je li uopće potrebno išta više dodati? Pa, nije! Zato skoknite na recept koji je OVDJE i pripremite je za vikend ili već danas.
Recept naše čitateljice Maje bit će od koristi svima koji imaju dijabetes (baš kao i Maja), ali i svima koji jednostavno žele izbaciti šećer. OVDJE je recept.