U Areni otvoren Boogie Lab, predstavili su i novitete

Foto: Karlo Jelić

BOOGIE LAB 2, novo izdanje popularnog brenda iz Parka Kneževa, prije desetak dana otvoreno je na zagrebačkom Laništu u sklopu Arena Centra, a sada su predstavili i neke novitete od hrane i pića.

Osim toga, najavili su da će se, osim jutarnje, dnevne i večernje ponude, ovdje od jeseni održavati i live nastupi mladih talentiranih glazbenika, a radno vrijeme novog Boogieja je od 8 do 23 sata.

Četiri noviteta u Boogie vitrini i novi kokteli

U Boogie vitrini od sada su četiri noviteta, od kojih su dva slatka - Crookie i Cruffin. Njihov novi Crookie kroasan sada je kružnog oblika, a na gornjem dijelu je cookie s komadićima čokolade.

Donji dio punjen je kremom od kikiriki maslaca i trešnje. Predstavili su i novo izdanje Cruffina, blueberry & cheesecake, s kremom od borovnice i svježom borovnicom na vrhu, a voće u Boogieju dolazi s obližnjih OPG-ova i tržnica, kažu.

Od slanih noviteta tu je hrenovka u lisnatom tijestu, a ovo je Boogie inačica klasičnog pekarskog proizvoda. Napravljena je s telećom hrenovkom iz vlastite proizvodnje, s posebnim umakom. Od slanog još su predstavili i pain suisse sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca.

"U Boogie Labu imamo ponudu classic i bar signature koktela. Na novoj karti fokusirani smo na ljetnu ponudu i koktele koji su izvrsni za toplije vrijeme. Oni su osvježavajući, lagani, otvaraju apetit i dobar su aperitiv prije jela ili pak kao nadopuna brojnim vrstama jela u proljetnim i ljetnim večerima. Novi koktel Last Call je nova izvedba na varijaciju klasičnog martinija", istaknuo je Jere Bebić, bar manager Boogieja.

Čak 220 sjedećih mjesta u novom lokalu

Prostor u Areni podijeljen je na dva dijela od ukupno gotovo 400 m2. Unutrašnji dio je u poznatim Boogie bojama i materijalima, a tu je i vanjska terasa koja je dom za više od 300 biljaka. Na samom ulazu u Boogie Lab nalazi se vitrina koja će tijekom dana nuditi razne pekarske proizvode, a u samom se lokalu nalazi čak 220 sjedećih mjesta.

Unutrašnjim prostorom dominira velika disco kugla iznad community stola koji je zamišljen kao mjesto susreta, dijeljenja i novih kontakata. U sredini stola nalazi se svojevrsni vrt. Veliki šank koji dominira cijelim unutrašnjim prostorom mjesto je na kojem nastaje koktelska priča koja će posebno zaživjeti u večernjim satima. Za projektiranje prostora zaslužna je arhitektica Mia Petričević.

Boogie Lab u Areni nudit će jednostavniju hranu i ponudu jela. "Ovdje pratimo naš sistem doručak, brunch, ručak, večera. Pokrivamo sve dijelove dana, ali tu su nešto jednostavnija jela. Za početak smo 'pojačali' vitrinu. Već u podne startamo s pizzama, a za otprilike mjesec dana krećemo i s ostalim asortimanom", zaključio je Karlo Vulin.

Boogie Lab u Arena Centru radi svakog dana od 8 do 23 sata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.