U Njivicama sljedeći tjedan počinje Festival sladoleda

Foto: Press

U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj u ponedjeljak u Njivicama počinje Festival sladoleda koji će trajati od 8. do 14. srpnja.

Uz sladoledne punktove i photo cornere, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, na vanjskim prostorima Aminess Atea Camping resorta i na nekoliko lokacija u sklopu Aminess hotela odvijat će se zanimljive festivalske aktivnosti i glazbeni program.

18 sladolednih punktova

Sladoled će se posluživati na 18 punktova, a pet izlagača bit će smješteno u ice cream cornerima. Svoj 100% prirodan i ručno rađen artizanski gelato posluživat će aRoma Gelato Experience, Pri suncu by Nina Šarić nudit će svoje craft sladolede, a u ponudi će imati popsicle sladolede, zatim sladolede na štapiću te gelato na kuglice.

Valle Losca nudit će voćne okuse sladoleda koji se pripremaju isključivo sa svježim voćem, dok mliječni okusi u sebi sadrže mlijeko s hrvatskih pašnjaka. Ema ice cream u ponudi ima veganski i bezglutenski sladoled, a Di Mare Desserts posjetiteljima će nuditi soft ice u bezbroj kombinacija - s bombonima, šarenim mrvicama, bademima, kokosom, šumskim voćem ili šlagom.

Aminess hotels & Resorts festivalu će se pridružiti na šest svojih punktova na kojima će nuditi handmade ice cream Frozzie, a pripremili su i Affogato Morning Experience, uz zanimljiv glazbeni i animacijski program. Od lokalnih proizvođača tu će biti Restoran Rivica, Bourbon, Stric, Vijon, Passage, Fontana i Fratelli.

Glazbeni program

Pokraj centralne pozornice smjestit će se gastro punkt u kojem će se hrana posluživati na četiri kotača. Na food trucku Meat & Eat gastro ekipa spajat će inovativne kombinacije, a kako i sam naziv govori - preferiraju mesni meni. Za sve koji budu tražili osvježenje, pronaći će ga na drink corneru te na Thomas Henry trucku.

Od utorka će se u jutarnjim satima odvijati Kids Corner by Aminess, a u popodnevnim satima svakog će se dana održavati Kids disco, zabavni program uz animatore, mađioničara i ulične performere. Organiziran je i nogometni kutak, a večernji sati bit će rezervirani za glazbeni program – u ponedjeljak na pozornicu stiže Neno Belan & Fiumensi, dok u utorak nastupa Minea. U danima koji slijede nastupat će  grupa Venus, L'amour band, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.