Zatvara se jedno od omiljenih mjesta s odličnom kavom u Zagrebu

Foto: Instagram/Cogito Coffee

ZA SVE ljubitelje dobre kave u Zagrebu stigla je tužna vijest - vlasnici pržionice Cogito Coffee Roasters i nekoliko Cogito lokala u Zagrebu na svom su Instagram profilu objavili da nakon pet godina zatvaraju Cogito Coffee Urania na Kvaternikovom trgu.

"Ovom smo prilikom željeli obavijestiti sve da je naš mandat u Uraniji na Kvaternikovom trgu došao kraju i da od sljedećeg tjedna više nećemo voditi Cogito Coffee shop u sjedištu 3LHD. U proteklih pet godina izgradili smo lokal na toj lokaciji s našim partnerima @3lhd & @urania.hr. Bio je to uzbudljiv projekt koji je, kao i svi novi kafići, imao svoje uspone i padove (pandemija COVID-a bila je najveći). No unatoč svim izazovima s ponosom možemo reći da lokacija dobro posluje i vjerujemo da će tako biti i dalje", napisali su u objavi na Instagramu.

U novom kafiću služit će Cogito kavu

Dodali su i da novi vlasnici imaju velike planove za blisku budućnost i pozivaju sve da ih podrže, a istaknuli su da će novo vodstvo i dalje služiti Cogito kavu, pa tu ne dolazi do promjene.

Ipak, mnogi su tužni zbog činjenice što zatvaraju, posebno njihovi vjerni gosti, no iako se ovaj lokal zatvara, ostali njihovi lokali u Zagrebu i dalje su otvoreni - onaj u Varšavskoj, Deželićevoj te Žerjavićevoj. Osim toga, njihovu kavu možete popiti i u Dubrovniku na adresi Stajeva ulica 5 u staroj gradskoj jezgri, kao i u Dubaiju, u zgradi CNN-a.

O njihovim kavama pisali smo i mi, a prošle smo ih godine uvrstili i na popis zagrebačkih mjesta s dobrim kavama, a zanimljivo je i da je Cogito Coffee poznat po tome što kod njih možete kupiti kavu za van u pakiranju pogodnom za kompostiranje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.