Žena u restoran donijela svoj avokado: "Nisam htjela pola avokada platiti 6 dolara"

Foto: TikTok

TIKTOK video koji je nedavno postao viralan potaknuo je korisnike ove društvene mreže na razmišljanje - je li u redu donositi svoju hranu u restoran? Naime, tiktokerica Jasmine Pineda u restoran je donijela svoj avokado kako ga ne bi morala platiti puno više.

"Donijela sam svoj avokado i svoj nož u restoran", piše Pineda u naslovu svog videa, koji je u kratkom roku prikupio više od 300 tisuća pregleda, a u kojemu se vidi kako ona iz torbe vadi avokado i nož, avokado prereže na pola, a zatim ga stavi na tanjur.

"Nisam htjela platiti 6 dolara za pola avokada"

"Odlučila sam da ne želim platiti 6 dolara za pola avokada kada dva avokada u trgovini mogu dobiti za 5 dolara", rekla je Pineda u razgovoru za portal TODAY i priznala da su je nakon toga u restoranu čudno gledali.

@jasminepanama22

 

♬ original sound - The Macarons Project

Mnoge je ovo potaknulo na razmišljanje o tome je li u redu u restoran donositi vlastitu hranu, a Pineda je ispod svog videa dobila hrpetinu komentara podrške jer svi se slažu da restorani neka jela previše naplaćuju.

"Iskreno, pametan potez. Ova mjesta previše naplaćuju avokado", "Ovo je sjajna ideja", "U restorane stalno nosim vlastiti dresing za salate", "Upravo si uštedjela 10 dolara, i ja ću ovo pokušati idući put", samo su neki od komentara ispod videa.

Javili su se i neki koji su radili u restoranima i u potpunosti opravdali njezin potez. "Radio sam u restoranu koji bi naplaćivao 3 dolara za nekoliko šnitica avokada, to je smiješno", napisao joj je jedan čovjek u komentare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.