Bliže nam se mladi Mjesec i pomrčina Sunca u Vagi. Evo kako će utjecati na svaki znak

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SUTRA, 2. listopada 2024. godine, očekuju nas dva značajna astrološka događaja - mladi Mjesec i pomrčina Sunca u znaku Vage. Ovaj period donosi snažne promjene u ravnoteži, međuljudskim odnosima te poslovnom i financijskom aspektu. Energija Vage, horoskopskog znaka koji vežemo s harmonijom, pravdom i partnerstvom, bit će posebno naglašena, što će utjecati na način na koji se svaki znak nosi s donošenjem odluka.

Ovan

Možda ćete preispitivati bliske odnose, kako romantične tako i poslovne. Morat ćete pronaći ravnotežu između svoje neovisnosti i suradnje te donijeti važne odluke o tome koje odnose zadržati, a koje ostaviti iza sebe.

Bik

Vaša svakodnevna rutina i zdravlje dolaze u središte pozornosti. Pomrčina vas potiče na uvođenje nužnih promjena, poput usvajanja zdravijih navika ili pronalaska ravnoteže između posla i privatnog života. Sada je pravi trenutak za stvaranje harmonije u vašem rasporedu.

Blizanci

Fokus je na kreativnosti, ljubavi i radosti. Mogli biste osjetiti nalet inspiracije za umjetničko izražavanje ili romantične pothvate, no izbjegavajte impulzivno donošenje odluka.

Rak

Obiteljski život bit će pod svjetlom reflektora. Dobit ćete priliku za rješavanje svih neriješenih obiteljskih problema i stvaranje mira u svom domu. Ovo je dobar trenutak za postavljanje granica i otpuštanje negativnih emocija.

Lav

Komunikacija će biti u prvom planu, što znači da je izvrsno vrijeme za rješavanje nesporazuma ili ponovno povezivanje s braćom ili susjedima. Svoje ideje izražavajte na diplomatski način i nemojte započinjati sukobe.

Djevica

Pomrčina donosi fokus na vašu financijsku situaciju i osjećaj vlastite vrijednosti. Mogli biste osjetiti potrebu za preispitivanjem svojih troškova ili traženjem novih izvora zarade.

Vaga

Vrijeme je za osobnu transformaciju. Očekujte velike promjene u načinu na koji se predstavljate svijetu. Možda ćete osjetiti potrebu za promjenom izgleda ili ćete zacrtati nove ciljeve.

Škorpion

Pomrčina aktivira vašu podsvijest te vas potiče na samorefleksiju i iscjeljenje. Mogli biste otkriti skrivene emocije ili tajne koje će izaći na površinu i pružiti vam priliku da zacijelite stare rane te krenete naprijed.

Strijelac

U fokusu su prijateljstva i vaši osobni odnosi. Možda ćete morati preispitati svoje mjesto unutar zajednice ili razmotriti u koje odnose vrijedi ulagati. Ovo je također dobar trenutak za suradnju s istomišljenicima.

Jarac

Profesionalni aspekti vašeg života bit će naglašeni. Možda ćete morati preuzeti vodeću ulogu na poslu. Pomrčina podržava donošenje odluka koje su u skladu s vašim dugoročnim ambicijama.

Vodenjak

Ovo je period za intelektualni rast i istraživanje. Mogli biste osjetiti potrebu za nastavkom obrazovanja, putovanjima ili širenjem horizonata. Pomrčina vas potiče da prigrlite nove perspektive i razmislite o tome kako one utječu na vaše buduće planove.

Ribe

Intimnost i zajednički resursi dolaze u fokus. Možda ćete morati riješiti pitanja vezana uz dugove, investicije ili povjerenje u osobnim odnosima. Vrijeme je za promjene u načinu na koji dijelite svoje resurse, bilo materijalne ili emocionalne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.