Danas počinje retrogradni Saturn, evo kako će utjecati na svaki horoskopski znak

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DANAS počinje retrogradni Saturn u Ribama, astrološki fenomen koji mnogi astrolozi smatraju važnim za osobni rast i razvoj. Retrogradni Saturn trajat će do 15. studenoga ove godine, a tijekom tog razdoblja susretat ćemo se s izazovima koji će nas tjerati na introspekciju i preispitivanje svojih ciljeva, ograničenja i odgovornosti. Ova tranzicija može nam donijeti važna otkrića i transformacije u našim životima. U nastavku otkrijte kako će retrogradni Saturn u Ribama utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Retrogradni Saturn Ovnovima donosi fokus na karijeru i profesionalni život. Na radnom mjestu mogu se pojaviti izazovi koji će zahtijevati disciplinu i strpljenje. Ovo je vrijeme za preispitivanje profesionalnih ciljeva i strategija. Savjetuje se izbjegavanje impulzivnih odluka i fokusiranje na dugoročne planove.

Bik

Bikovi će osjetiti utjecaj retrogradnog Saturna u području obrazovanja i putovanja. Mogu se suočiti s preprekama u stjecanju novih znanja ili planovima za putovanja. Ovo je prilika za introspekciju i razmatranje dugoročnih planova za osobni rast i razvoj.

Blizanci

Za Blizance, retrogradni Saturn donosi izazove u financijskim pitanjima, posebno onima koji se odnose na zajednička ulaganja ili dugove. Vrijeme je za reviziju financijskih strategija i preispitivanje dugoročnih financijskih ciljeva. Budite oprezni s novčanim odlukama i fokusirajte se na stabilnost.

Rak

Rakovi će osjetiti retrogradni Saturn na području međuljudskih odnosa. Mogući su testovi u osobnim i profesionalnim vezama. Vrijeme je za rješavanje starih sukoba i rad na jačanju veza. Budite spremni na kompromis i razumijevanje.

Lav

Za Lavove, retrogradni Saturn donosi izazove u svakodnevnom životu i zdravlju. Moguće je da ćete se suočiti s povećanim stresom ili zdravstvenim problemima. Ovo je pravo vrijeme za uspostavljanje boljih životnih navika i brigu o svom tijelu.

Djevica

Djevice će osjetiti utjecaj retrogradnog Saturna na području kreativnosti i zabave. Mogu se pojaviti prepreke u ostvarivanju kreativnih projekata ili hobija. Ovo je prilika za preispitivanje svojih strasti i pronalaženje novih načina izražavanja kreativnosti.

Vaga

Retrogradni Saturn Vagama donosi promjene u obiteljskom životu. Moguće su tenzije ili problemi s članovima obitelji. Vrijeme je za rješavanje obiteljskih nesuglasica i rad na jačanju obiteljskih odnosa. Fokusirajte se na stabilnost i sigurnost doma.

Škorpion

Škorpioni će osjetiti utjecaj retrogradnog Saturna u komunikaciji i svakodnevnim interakcijama. Mogući su nesporazumi i komunikacijske barijere. Ovo je vrijeme za poboljšanje komunikacijskih vještina i rad na jasnom izražavanju misli.

Strijelac

Strijelci će osjetiti retrogradni Saturn u financijskom sektoru. Mogući su izazovi s osobnim prihodima i troškovima. Vrijeme je za reviziju financijskih planova i donošenje mudrih odluka o potrošnji. Fokusirajte se na štednju i financijsku sigurnost.

Jarac

Jarčevi će osjetiti utjecaj retrogradnog Saturna u području osobnog identiteta i samopouzdanja. Mogući su unutarnji sukobi i preispitivanje vlastite vrijednosti. Ovo je prilika za rad na samopouzdanju te razumijevanje vlastitih snaga i slabosti.

Vodenjak

Vodenjaci će osjetiti utjecaj retrogradnog Saturna u području podsvijesti i unutarnjih strahova. Vrijeme je za introspekciju i rad na emocionalnom iscjeljenju. Fokusirajte se na razumijevanje svojih unutarnjih konflikata i rad na osobnom rastu.

Ribe

Retrogradni Saturn Ribama donosi promjene u društvenim krugovima i prijateljstvima. Mogući su izazovi u društvenim interakcijama. Vrijeme je za preispitivanje osobnih veza i rad na jačanju kvalitetnih prijateljstava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.