Drugo ime im je nevolja: Ove horoskopske znakove uvijek prate problemi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO mislite da su nevolje magnetizirane prema određenim ljudima, možda ste u pravu. Neki ljudi imaju tu nevjerojatnu sposobnost da privuku probleme u svoj život. Bilo da se radi o kaosu na poslu, dramatičnim ljubavnim pričama ili sitnim nezgodama koje se događaju svakodnevno, uvijek uspijevaju biti u središtu nevolja. Možda su za to krive zvijezde. Ljude rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek prate problemi.

Blizanci

Ako tražite znak koji se može izgubiti usred vlastitih planova, zaboraviti gdje je parkirao auto ili se naći u sredini tri različite drame, ne tražite dalje od Blizanaca. Ovi su znakovi poznati po svojoj dvoličnosti i stalnoj potrebi za promjenom, što često dovodi do situacija koje se lako mogu pretvoriti u nevolje.

Blizanci su poput hodajućih sapunica, uvijek u pokretu, uvijek tražeći novu avanturu, ali često zaboravljaju zatvoriti vrata za sobom. Njihov nemirni duh može ih uvući u vrtlog problema prije nego što to uopće shvate.

Ribe

Ribe se često nađu u problemima jer jednostavno ne mogu ostati prizemljene. Njihova sklonost idealiziranju svijeta oko sebe znači da često ne vide crvene zastavice sve dok ih ne pogode nevolje.

Ribe su empatijski superjunaci, ali njihova otvorenost i povjerenje prema drugima često ih dovodi u situacije u kojima ih drugi iskorištavaju ili povređuju. Njihova sanjarska priroda i sklonost bijegu od stvarnosti mogu ih ostaviti nespremnima za stvarne probleme koji ih okružuju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.