Dva horoskopska znaka koja nikad zapravo ne opraštaju onima koji su ih povrijedili

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK NEKI horoskopski znakovi brzo opraštaju i zaboravljaju prošlost, ima onih koji ne zaboravljaju ni najmanju povredu. Ako ih povrijedite, njihovo će srce ostati zatvoreno, a oprost će postati tek san. Njihovo pamćenje je nevjerojatno, ne samo da pamte što ste rekli, nego i kada, gdje i na koji način. Evo o kojim je znakovima riječ.

Škorpion

Škorpioni su strastveni, intenzivni i lojalni, sve do trenutka kad ih povrijedite. Ako jednom iznevjerite njihovo povjerenje, možete se pozdraviti s bilo kakvom mogućnošću pomirenja. Škorpion ne zaboravlja izdaju, bez obzira koliko se trudili ispraviti grešku. Oni su poput arhivara emocija koji svaki potez, pogled i riječ zapisuju duboko u svoje sjećanje. Kad ih netko povrijedi, njihovo srce zatvori vrata i nikada ih više ne otvara za tu osobu, barem ne dovoljno da im više vjeruju.

Škorpioni su poznati po svojoj misterioznoj prirodi i snažnoj intuiciji, pa često, i prije nego što ih izdate, već imaju osjećaj da se nešto sprema. No, jednom kad se to dogodi, oprost nije opcija. Škorpion može djelovati mirno i rezervirano, ali ispod površine kuha. Oni se ne vraćaju na staro i ne preispituju svoje odluke; jednom kad su se udaljili, ta je odluka konačna. Škorpioni su majstori u stvaranju emocionalnog zida i, kad ga jednom podignu, nema načina da ga probijete.

Jarac

Jarci su praktični i logični, no kad je riječ o izdaji, njihova racionalnost odlazi u drugi plan. Izrazito su ozbiljni kad se radi o povjerenju i, ako ih netko povrijedi, ta osoba postaje dio njihove prošlosti zauvijek. Jarci ne vole dramu i rijetko će otvoreno pokazati svoje razočaranje, ali u sebi će donijeti jasnu odluku da više nikada ne dopuste toj osobi pristup svom životu. Kod njih nema povratka jer jednostavno vjeruju da onaj tko ih je jednom iznevjerio, zaslužuje da ostane iza zatvorenih vrata.

Oni su majstori hladnog pogleda i distanciranja. Kad odluče da netko više nije vrijedan njihovog povjerenja, taj netko prestaje postojati u njihovom svijetu. Njihovo nepokolebljivo sjećanje i osjećaj pravde znače da će se držati svoje odluke bez obzira na sve. Jarci smatraju da su odnosi dragocjeni i ne dopuštaju nikome da naruši njihov mir. Zato, ako želite ostati u dobrom odnosu s Jarcem, pobrinite se da nikada ne izdate njegovo povjerenje jer nema tog oprosta koji će vam otvoriti vrata do njihovog srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.