Dva znaka nikako se ne slažu s Vagama. Njihove veze osuđene su na propast

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VAGE vole harmoniju, ljepotu i društvenu interakciju, ali kada se spoje s intenzivnim Škorpionima ili ozbiljnim Jarcima, njihov optimizam i želja za skladom brzo blijede. Njihove veze često završavaju frustracijom i razočaranjem jer razlike jednostavno nadjačavaju ono malo zajedničkog što imaju. Dakle, ako ste Vaga, možda je najbolje izbjeći Škorpione i Jarce kao ljubavne partnere – ili barem biti spremni na izazove!

Škorpion

Škorpioni su intenzivni, strastveni i nimalo ne vole površne odnose, što ih često stavlja u sukob s Vagama. Dok Vage cijene mir i otvorenu komunikaciju, Škorpioni su skloni tajnovitosti i često imaju potrebu kontrolirati situaciju, što Vagu čini nervoznom. Dok Škorpion traži duboku emocionalnu povezanost, Vaga više voli lagane i opuštene odnose - tu nastaje problem. Vaga se osjeća pritisnuto Škorpionovim intenzitetom, dok Škorpion doživljava Vagu kao površnu i previše orijentiranu na tuđa mišljenja.

Za Škorpiona sve je crno ili bijelo, dok je Vaga majstor sivih zona i kompromisa. Škorpionova ljubomora i potreba za dubokom emocionalnom analizom gotovo uvijek nailaze na prepreke kod Vage koja jednostavno želi izbjeći dramu i imati skladan odnos. Na kraju, Vaga se osjeća izmoreno Škorpionovim konstantnim analizama i sumnjama, dok Škorpion misli da Vaga nije dovoljno iskrena i posvećena. Tako, iako ih privlači snažna kemija, njihov intenzitet često vodi ka velikim sukobima, zbog čega je ova kombinacija često osuđena na propast.

Jarac

Jarac i Vaga na prvi pogled možda izgledaju kao skladan par, ali ubrzo postaje jasno da imaju vrlo različite poglede na svijet. Dok je Vaga društvena, lepršava i orijentirana na ljepotu i užitak, Jarac je ozbiljan, discipliniran i fokusiran na posao i uspjeh. Ova kombinacija nerijetko završava tako da Vaga osjeća kako je Jarac previše krut, dok Jarac misli da je Vaga previše površna i neopterećena ozbiljnim stvarima.

Jarci su praktični i vole se držati plana, dok Vage obožavaju improvizaciju i estetiku. Dok Vaga želi šarmirati svijet oko sebe, Jarac je potpuno zadubljen u ostvarenje svojih ciljeva i nije pretjerano impresioniran društvenim igrama. U vezi, Vaga želi razgovarati o osjećajima i provoditi vrijeme u druženjima, dok Jarac često daje prioritet poslu i ne razumije zašto bi "gubio vrijeme" na nešto što smatra manje bitnim. Rezultat? Vaga se osjeća zanemareno, a Jarac smatra da Vaga ne shvaća život dovoljno ozbiljno.

Iako Vaga cijeni Jarčevu pouzdanost i stabilnost, na kraju joj postaje teško zadržati interes u vezi koja ne nudi dovoljno zabave i spontanosti. S druge strane, Jarac često nema strpljenja za Vagine dileme i nesigurnosti, tako da ova kombinacija gotovo uvijek završava razočaranjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.