Horoskop za petak: Jarčeve čeka neočekivani obrat na poslu, a Lavove moguća prevara

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

EVO što zvijezde predviđaju za petak, 25. listopada 2024. godine.

Ovan

Posao: Danas biste mogli dobiti neočekivani poziv za poslovni sastanak izvan grada. Putovanje koje niste planirali moglo bi otvoriti vrata novim suradnjama.
Ljubav: Partner bi mogao organizirati nešto spontano, poput malog iznenađenja za vikend ili večere na neobičnom mjestu. Slobodni Ovnovi možda dobiju poziv na spoj.

Zdravlje: Oslobodite se stresa na vrlo zabavan način, poput tečaja salse ili vožnje quadom. Riješite se viška energije i vaše tijelo će vam biti zahvalno.

Bik

Posao: Neočekivana poruka od starog poslovnog kontakta mogla bi vam promijeniti planove za cijeli dan. Razmislite o ponudi za suradnju koja bi vas mogla izvući iz rutine i unijeti svježinu u vaš radni život.
Ljubav: Ako ste u vezi, organizirajte neku aktivnost s partnerom, poput odlaska u kino ili muzej. Slobodne Bikove čeka zanimljiv susret s nekim tko dijeli sličan ukus za umjetnost i kulturu.
Zdravlje: Danas ste na pragu otkrivanja nove strasti koja vam može poboljšati mentalno zdravlje - kreativna likovna radionica ili heklanje mogli bi vam postati omiljeni bijeg od svakodnevice.

Blizanci

Posao: Danas je vrijeme za preuzimanje rizika, čak i ako to znači potpuno mijenjanje smjera u kojem vam ide karijera. Ponuda koju niste očekivali mogla bi vam doći kao grom iz vedra neba - razmislite o preseljenju ili radu u potpuno novom sektoru.
Ljubav: Partner bi danas mogao predložiti zajednički projekt, poput renoviranja stana ili čak planiranja zajedničkog putovanja na egzotičnu destinaciju. Slobodni Blizanci mogli bi naići na osobu koja voli isto što i oni, s kojom ih veže neobičan hobi.

Zdravlje: Sjetite se nečega što ste voljeli raditi kao dijete, kao što su vožnja biciklom ili rolama. Danas se vratite tom starom hobiju i pritom se potpuno opustite.

Rak

Posao: Neko neočekivano priznanje od strane nadređenih moglo bi vas ugodno iznenaditi. Vaš trud sada dolazi do izražaja, a prilika za povišicu ili bonus mogla bi biti bliža nego što ste mislili.
Ljubav: Vaš partner je danas pun iznenađenja - možda će organizirati tematsku večeru kod kuće ili neplanirani izlet u mjesto na kojem niste bili godinama. Slobodni Rakovi mogli bi biti pozvani na neobičan spoj, poput zajedničkog odlaska u escape room.
Zdravlje: Danas vam je potrebno nešto drukčije - izlet na selo, posjet prirodi ili čak jahanje konja mogu vam pomoći da osvježite um i tijelo. Ostavite gradske brige iza sebe barem na nekoliko sati.

Lav

Posao: Stari poznanik mogao bi se pojaviti s poslovnim prijedlogom koji zvuči previše dobro da bi bio istinit. Budite oprezni i nemojte nasjedati na prevare.
Ljubav: Partner bi mogao predložiti večer društvenih igara s prijateljima ili natjecanje u nečemu zabavnom, što će unijeti veselje u vašu rutinu. Slobodni Lavovi mogli bi naći nekoga s kim se savršeno slažu.

Zdravlje: Odlazak u adrenalinski park možda zvuči zastrašujuće, ali upravo to bi vam danas moglo pomoći da se oslobodite unutarnje napetosti.

Djevica

Posao: Danas ćete dobiti neočekivan zadatak koji će zahtijevati brze reakcije i inovativna rješenja. Nemojte se opirati - taj izazov mogao bi vam otvoriti vrata za višu poziciju.
Ljubav: Partner će danas biti raspoložen za neobičnu romantičnu gestu - možda neočekivani izlet ili zajedničko kuhanje neobičnog egzotičnog jela. Slobodne Djevice mogle bi se zaljubiti u nekoga tko će ih šarmirati svojim kulinarskim vještinama.
Zdravlje: Danas je savršen dan za digitalnu detoksikaciju. Odmorite um i tijelo od stalne povezanosti s digitalnim svijetom.

Vaga

Posao: Neočekivana financijska prilika mogla bi vam danas pokucati na vrata. Razmislite o ulaganju u nešto novo. Sada je vrijeme za hrabri potez koji će dugoročno donijeti plodove.
Ljubav: Partner će se danas osjećati spontano i predložit će vam neku aktivnost o kojoj niste razmišljali. Slobodne Vage mogu očekivati romantičan susret na najneočekivanijem mjestu, možda čak u knjižari ili na sajmu antikviteta.
Zdravlje: Pokušajte nešto što nikada niste radili, poput odlaska na sat tai chija. Ovaj novi pristup pomoći će vam da osvježite svoj um i tijelo.

Škorpion

Posao: Poslovni suradnici bit će impresionirani vašim postignućima, a iznenada bi se mogla otvoriti i prilika za novu suradnju. Ovo je dan za preuzimanje rizika.

Ljubav: Partner će danas pokazati interes za neobičnu avanturu - možda izlet u misteriozni stari dvorac ili posjet napuštenom gradu. Slobodni Škorpioni mogli bi se upustiti u flert putem neke misteriozne poruke ili igre riječi.
Zdravlje: Danas bi vas mogla privući nekonvencionalni oblici iscjeljenja, poput akupunkture ili čak aromaterapije. Dajte šansu nečemu novom i osvježite se.

Strijelac

Posao: Danas biste mogli dobiti poziv za sudjelovanje u neobičnoj prezentaciji ili događaju koji uključuje putovanje. Razmislite o prilici da pokažete svoje vještine u javnosti, jer bi vas to moglo lansirati na višu poziciju.
Ljubav: Partner će vam predložiti nešto neobično - možda vikend putovanje ili noćenje u neobičnom smještaju. Slobodni Strijelci mogli bi naići na romantičnu priliku tijekom spontanog izleta.
Zdravlje: Fizičke aktivnosti na otvorenom imat će pozitivan utjecaj na vaše zdravlje i energiju. Danas pazite na hidrataciju i dovoljan unos vitamina.

Jarac

Posao: Na poslu bi moglo doći do obrata koji će vas iznenaditi, ali to je upravo ono što vam treba. Novi zadaci i izazovi bit će osvježavajući, a vaš odgovor na situaciju mogao bi otvoriti vrata promaknuću.

Ljubav: Partner će vas iznenaditi nekom starom, zaboravljenom uspomenom koja će vas oboje vratiti u prošlost. Slobodni Jarčevi mogu očekivati poziv na neki koncert.
Zdravlje: Oslobodite se rutine i posvetite se opuštanju. Promjena okoline donijet će vam prijeko potreban mir i ravnotežu.

Vodenjak

Posao: Danas bi vam se mogla pružiti prilika za istraživanje novog poslovnog pravca. Slušajte inspirativne govore i zabilježite ideje - neke od njih mogle bi vam promijeniti smjer karijere.
Ljubav: Partner bi mogao imati uzbudljivu vijest ili ideju koja će unijeti dinamiku u vašu svakodnevicu. Slobodni Vodenjaci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihov entuzijazam za društvene projekte ili kreativne hobije.
Zdravlje: Danas je savršen dan za avanturu - odlazak u park prirode ili na trening na otvorenom pomoći će vam da se povežete s prirodom i napunite energijom.

Ribe

Posao: Kreativna ideja koja vam je sinoć pala na pamet mogla bi postati vaš glavni adut na poslu.Iznenadit će vas koliko ćete podrške dobiti.
Ljubav: Partner će danas biti raspoložen za nešto romantično, poput večere uz svijeće ili malog piknika. Slobodne Ribe mogle bi doživjeti posebne trenutke s osobom koja im se svakodnevno javlja i unosi toplinu u njihov dan.
Zdravlje: Vrijeme je da se posvetite svojoj duhovnosti - možda kroz meditaciju, pisanje dnevnika ili odlazak na mjesto koje vam donosi mir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.