Horoskopski znakovi koji će reći sve što im je na umu bez razmišljanja o posljedicama

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZNATE li one ljude koji jednostavno izgovore svaku misao koja im padne na pamet, bez obzira na to kako bi to moglo utjecati na druge? Oni su ti koji ne filtriraju svoje riječi, bez obzira na kontekst ili potencijalne posljedice. Ističu se u izražavanju mišljenja, iako bi ponekad mogli požaliti što nisu malo promislili prije nego su progovorili. Evo o kojim je znakovima riječ. 

Ovan

Ako postoji jedan znak koji će uvijek reći što misli, bez obzira na okolnosti, to je Ovan. Njegova impulzivna priroda znači da ne mari previše za suptilnost ili taktiku. Ovan je poput vatrene strelice koja leti ravno prema meti. Ako mu nešto zasmeta ili se ne slaže s nečim, odmah će to reći, bez imalo oklijevanja. Njegova iskrenost dolazi iz želje da bude jasan i direktan, no često zaboravi kako njegove riječi mogu utjecati na druge. Kada nešto nije po njegovom, očekujte iskreno mišljenje, bez puno uljepšavanja.

Strijelac

Strijelac je poznat po brutalnoj iskrenosti. Kada Strijelac odluči nešto reći, to je često bez ikakvih filtera ili razmišljanja o posljedicama. Njegov optimizam i entuzijazam za život ponekad ga vode do toga da zaboravi na osjetljivost drugih, pa će često izreći komentar koji možda nije zlonamjeran, ali može povrijediti. Jednostavno ne voli okolišati, reći će vam točno što misli i što osjeća, čak i ako bi ponekad bilo mudrije zadržati koju misao za sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.