Horoskopski znakovi koji opraštaju, ali nikad ne zaboravljaju ako ih netko povrijedi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OPRAŠTANJE je vrlina, ali zaboravljanje da nas je netko povrijedio? To je već nešto drugo. Neki horoskopski znakovi mogu vam oprostiti gotovo sve, ali budite sigurni da će se, duboko u njihovom umu, svaki vaš prijestup zauvijek urezati u njihovu memoriju. Ljudi rođeni u znaku Škorpiona, Bika i Raka poznati su po tome da vas mogu gledati s osmijehom, no sjećanje na vašu grešku nikada neće potpuno izblijedjeti.

Škorpion

Škorpion će vam reći da je sve u redu i možda će vam čak pružiti ruku pomirenja, ali budite sigurni da taj znak nikad, ali nikad, ne zaboravlja kad ga netko povrijedi. Kad ga jednom povrijedite, to pamti zauvijek. Analizirat će vaše riječi ili djela dugo nakon što su vam službeno oprostili. Iako možda nikada neće tražiti osvetu, neće zaboraviti niti jednu riječ ili postupak koji ih je povrijedio.

Bik

Kada jednom povrijedite Bikove, teško je ponovno dobiti njihovo puno povjerenje. Oni će vam oprostiti jer cijene mir i stabilnost, no duboko u sebi sjećat će se svake vaše greške. Biku je teško zaboraviti bilo kakvu vrstu izdaje jer njihov svijet počiva na sigurnosti i povjerenju. Ako ste narušili te temelje, možete biti sigurni da će to uvijek imati na umu, čak i ako se čini da je sve u redu.

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih znakova zodijaka, i iako oprašta iz srca, ne zaboravlja lako. Ako ste ikada povrijedili Raka, oni će vam možda oprostiti, ali njihova osjetljiva priroda jednostavno ne dopušta da bol nestane. Vole duboko i intenzivno, a kad ih iznevjerite, to ostavlja ožiljak. Njihova intuicija i emocionalna dubina čine ih sklonima prebiranju po prošlim povredama i ponovnom proživljavanju tih trenutaka. Iako se nećete suočiti s direktnom osvetom, Rak će uvijek pamtiti tko je slomio njihovo srce i nikada vas neće gledati istim očima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.