Horoskopski znakovi koji se lako izgube. Ne snalaze se dobro u prostoru

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BEZ OBZIRA na tehnologiju koja im je dostupna, neki horoskopski znakovi mogu se izgubiti baš bilo gdje. Jako su loši u snalaženju u prostoru i često zaboravljaju put kojim su išli, a navigacija je njihov jedini spas. U nastavku otkrivamo koji se to znakovi najčešće lako izgube. 

Riba

Ribe se često toliko izgube u svojim mislima da doslovno zaborave gdje su ili kamo idu. Njihov um je uvijek negdje daleko, dok uživaju u svojim maštarijama, često zaborave obratiti pažnju na putokaze, karte ili jednostavno gdje se nalaze. Nisu uvijek najbolje u obraćanju pažnje na male, ali važne detalje. Kamo god krenuli, često se oslanjaju na svoju intuiciju, što nije uvijek pouzdana metoda za navigaciju kroz stvarni svijet.

Blizanci

Blizanci su nevjerojatno radoznali i vole istraživati svaku uličicu, skretnicu i puteljak koji vide. Lako zaborave kamo su krenuli i nađu se izgubljeni u nekom nepoznatom dijelu grada. Dok se bave raznim temama i idejama u svojoj glavi, mogu zaboraviti na kartu, GPS ili upute koje su dobili. Vole razgovarati i to mogu raditi satima. Ako ih usput sretnete, vjerojatno će se upustiti u dugi razgovor, zaboraviti na vrijeme i na kraju se izgubiti jer su propustili skretanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.