Jedva čekaju jesen: Horoskopski znakovi koji jako loše podnose visoke temperature

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

S LJETNIM mjesecima dolaze visoke temperature, plaže i odmor za mnoge, ali za neke horoskopske znakove ljetne vrućine su prava noćna mora. Umjesto uživanja na suncu, ovi znakovi radije bi se sklonili u hlad, gdje se mogu opustiti bez osjećaja iscrpljenosti. Provjerite koji to znakovi jako loše podnose visoke temperature i jedva čekaju jesen da malo predahnu.

Rak

Jake ljetne vrućine Rakove mogu učiniti umornima i razdražljivima. Rakovi se najbolje osjećaju u hladovini, uz knjigu ili omiljeni film, gdje mogu uživati u miru i tišini. Njihova prirodna potreba za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću čini ih osjetljivima na stres koji donose visoke temperature. Ako imate prijatelja Raka, očekujte da će ljeti često tražiti osvježenje u hladu ili uz osvježavajuće napitke.

Djevica

Jake vrućine mogu biti pravi izazov za Djevice koje se često osjećaju umorno i dekoncentrirano kada temperature rastu. Ljetne vrućine mogu poremetiti njihovu sposobnost da budu produktivne i fokusirane. Njihova sklonost prema analiziranju svake situacije znači da su često svjesne svih negativnih učinaka visokih temperatura na njihovo tijelo i um. Za Djevice, idealno ljetno okruženje uključuje klimatizirane prostorije, hladne napitke i mirne aktivnosti koje im omogućuju da se opuste i zadrže svoj unutarnji mir.

Bik

Bikovi vole opuštanje u hladovini, uz dobar obrok i omiljene aktivnosti koje im omogućuju da uživaju bez osjećaja iscrpljenosti. Njihova sklonost hedonizmu znači da će radije provesti dan u klimatiziranoj prostoriji ili na nekoj sjenovitoj terasi nego se izlagati jakom suncu. Ako želite usrećiti Bika tijekom ljetnih mjeseci, pobrinite se da uvijek ima pristup hladnim osvježenjima i udobnom okruženju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.