Klonite ih se: Ovo su najrazdražljiviji znakovi zodijaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI od nas poznati su po kratkom fitilju. Zašto neki ljudi eksplodiraju u sekundi? Zavirimo u svijet astrologije i doznajmo zašto Ovnovi, Rakovi, Škorpioni i Djevice nose titulu razdražljivih znakova.

Ovan

Ovan, poznat kao pionir zodijaka, ima vladara Marsa - boga rata. Ova vatrena kombinacija čini ih impulzivnima i brzima u akciji, kao i reakciji. Oni su strastveni lideri i nemaju vremena za oklijevanje ili preispitivanje. Kada stvari ne idu po njihovom planu ili kad se nađu pred nekom nepravdom, njihov borbeni duh dolazi do izražaja i mogu postati poput vrelog vulkana. Ne uzimajte to previše osobno; njihovo razdražljivo ponašanje često je samo znak da su uistinu posvećeni stvari koju brane.

Rak

Rakovi svoje srce nose na dlanu. Njima vlada Mjesec, koji mijenja svoje faze kao što Rakovi mijenjaju svoja raspoloženja. Njihova razdražljivost često proizlazi iz duboko ukorijenjene potrebe za sigurnošću i zaštitom voljenih. Kada se osjećaju ugroženima ili kada im je obiteljski mir narušen, oni se mogu transformirati iz mirnih morskih stvorenja u grabežljivce spremne za obranu.

Škorpion

Škorpioni su najpoznatiji po svojoj intenzivnosti i strasti. Ovaj vodeni znak ima sposobnost da prodre u srž bilo koje situacije ili osobe, ali također može biti vrlo razdražljiv kada osjeti prijetnju ili kada se suoči s izdajom. Njihova razdražljivost često dolazi iz potrebe da se brane od potencijalne manipulacije ili laži. Kada Škorpion 'ubode', to je zato što je njegov instinkt za preživljavanje jasan i oštar kao njegov simbolički rep.

Djevica

Djevica, znak kojim vlada Merkur, posvećena je detaljima, organizaciji i čistoći. Njihova tendencija perfekcionizmu često može biti izvor njihove razdražljivosti. Ako se pojavi nesavršenost ili ako stvari nisu izvršene po njihovom preciznom planu, Djevice mogu postati kritične i nervozne. Ali ne brinite, njihova razdražljivost je često samo izraz njihove duboke želje za redom u kaosu svakodnevnog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.