Koliko god su djeca zločesta, ljudi rođeni u ova 4 znaka neće ih kazniti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DJEČJI nestašluci su svakodnevni. Bilo da je to šaranje zidova ili prosipanje brašna po kuhinji, svaki roditelj se u nekom trenutku susreo s malim obiteljskim tornadom. No, dok se neki roditelji čvrsto drže granica i discipliniraju svoje mališane, drugi jednostavno ne mogu podnijeti pomisao na kažnjavanje, bez obzira na to koliko su im djeca nestašna.

Ribe

Senzibilne i empatične, Ribe često razumiju osjećaje svoje djece više nego ijedan drugi znak. Kažnjavanje? Ne dolazi u obzir jer slama njihova srca. Umjesto toga pokušavaju razgovarati i razumjeti što je uzrok nestašluka.

Vaga

Diplomatske Vage vole harmoniju u svemu, pa i u odnosima s djecom. Umjesto kažnjavanja pokušavaju pronaći kompromis ili alternativno rješenje da ne bi uznemirile svoje mališane.

Blizanci

Komunikativni i razigrani, Blizanci razumiju dječju potrebu za istraživanjem. Radije će pretvoriti situaciju u igru ili učenje nego što će primijeniti disciplinu.

Rak

Zaštitnički nastrojeni Rakovi vide svoje mališane kao male anđele, čak i kada su pravi vragolani. Oni vjeruju da su ljubav i razumijevanje ključ, a kažnjavanje jednostavno nije opcija.

Dakle, dok neki roditelji vjeruju u važnost granica i kažnjavanja, ova četiri znaka prakticiraju nježniji pristup. Ako se prepoznajete u ovom članku, zapamtite da svaki roditelj ima svoj put - najvažnije je da je ispunjen ljubavlju i razumijevanjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.