Lijeni su i letargični: Horoskopski znakovi kojima se ništa ne da raditi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI IMAMO dane kada nam se jednostavno ne da raditi ništa. Letargija i osjećaj lijenosti nisu nužno znakovi lijenog karaktera, već mogu biti posljedice stresa, nedostatka motivacije ili čak iscrpljenosti. No, neki ljudi češće upadaju u stanje potpune pasivnosti. U nastavku otkrivamo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju takvi ljudi.

via GIPHY

Ribe

Ribe su sklone povlačenju u svoj svijet mašte kada stvari postanu prezahtjevne. Njihova sklonost bježanju od stvarnosti često rezultira letargijom i izbjegavanjem obaveza. Kada se osjećaju preplavljeno, Ribe će radije sanjariti nego poduzeti nešto konkretno.

Bik

Bikovi vole uživati u komforu i lako se prepuštaju lijenosti kada su zadovoljni svojom trenutnom situacijom. Njihova želja za stabilnošću i hedonizmom može ih dovesti do toga da jednostavno ne žele napustiti svoju zonu ugode, čak i kada znaju da bi trebali.

Vaga

Vage često oklijevaju i premišljaju se, što ih može paralizirati u djelovanju i donošenju odluka. Ova sklonost neodlučnosti često ih dovodi u stanje potpune pasivnosti, gdje se jednostavno ne žele nositi s izazovima koji zahtijevaju energiju i trud.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.