Majstori kopiranja: Horoskopski znakovi koji bez imalo krivnje kradu tuđe ideje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U SVIJETU horoskopa postoje znakovi koji se vole pohvaliti svojim idejama i uspjesima, ali ne žele uvijek otkriti tajnu uspjeha. Jer ponekad ta tajna dolazi iz tuđih kreativnih izvora! Neki horoskopski znakovi vješti su u "posuđivanju" ideja, onako bez grižnje savjesti, tvrdeći da su samo "nadograđivali" ono što su čuli. Njihova samouvjerenost i šarm čine ih pravim profesionalcima u preuzimanju tuđih koncepata – i malo tko im može odoljeti. Evo tko su majstori kreativnog kopiranja u zodijaku.

Blizanci

Blizanci su komunikatori zodijaka, a kad čuju dobru ideju, njihov brzi um odmah radi plan za njeno prilagođavanje. Oni su znakovi koji žive za društvene interakcije i uvijek su u tijeku s onim što drugi rade. Ako prijatelj ili kolega iznese sjajnu zamisao, Blizanci će ju brzo zapamtiti i prilagoditi svom stilu, a onda s osmijehom tvrditi da su o tome razmišljali već tjednima. Njima je "posuđivanje" ideja samo način povezivanja s okolinom.

Ono što izdvaja Blizance jest njihov šarm. Čak i ako netko primijeti da su ideju "ukrali", Blizanci će to izgladiti svojim neodoljivim pričama i brzim smijehom. Njihov um uvijek traži inspiraciju, i ako ih nešto fascinira, ne mogu si pomoći - jednostavno moraju dodati taj detalj svojoj osobnoj kolekciji genijalnih ideja. Za njih, kreativno kopiranje samo je način da obogate vlastiti arsenal.

Vaga

Vage su znakovi koji obožavaju sklad i estetiku, a kada vide dobru ideju, prirodno se na nju "nakače" kao leptir na cvijet. Nisu toliko drske kao neki drugi znakovi, ali su itekako talentirane za upijanje tuđih koncepata. Ako im netko pokaže zanimljiv dizajn ili poslovni plan, Vaga će se diviti i pohvaliti, a onda će taj isti koncept, uz lagane modifikacije, pojaviti u njezinim projektima. No, ona će to činiti tako diplomatski da će ljudi misliti kako su zapravo i sami inspirirali Vagu!

Vage jednostavno ne vide problem u kreativnom posuđivanju – za njih je to suradnja, čak i kad druga strana možda nije svjesna te "suradnje". Vage su suptilne i elegantne u svom pristupu, a u njihovu društvu nitko se neće osjećati kao da su mu ideje ukradene. Zapravo, često će Vaga ostaviti dojam da se radi o zajedničkom pothvatu – čak i kad je taj drugi dio tima samo bio promatrač.

Strijelac

Strijelci vole istraživati svijet i skupljati nova znanja, ali se ponekad znaju "poslužiti" tuđim konceptima na svom putu do uspjeha. Za njih je inspiracija sveprisutna, a ako vide da nešto funkcionira, zašto ne bi i oni probali? Strijelac nema grižnju savjesti jer vjeruje da sve što je otkriveno ili zamišljeno pripada svima. Ako su u prilici preuzeti ideju i usmjeriti ju u vlastiti smjer, smatraju to prirodnim tijekom stvaralaštva.

Strijelci vole reći kako su slobodni duhovi i inovatori, a tuđa ideja za njih je samo odskočna daska. Jednostavno, svijet je prepun sjajnih zamisli, a oni se osjećaju pozvanima da ih koriste kao svoj alat za otkrivanje novih vidika. Oni su majstori u davanju tuđim idejama novog konteksta i prezentiraju ih s toliko entuzijazma da im malo tko može zamjeriti. Strijelac će rado podijeliti priču o "svojoj" ideji – zaboravljajući samo mali detalj da ona nije u potpunosti njegova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.