Majstori laži i senzacije: Horoskopski znakovi koji vole preuveličati i dramatizirati

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKI horoskopski znak ima svoju jedinstvenu osobnost, ali neki jednostavno ne mogu odoljeti iskušenju da stvarnost učine zanimljivijom – dodajući malo drame, preuveličavajući detalje ili čak usputno "zaboravljajući" na istinu. Kad oni pričaju, njihova priča postaje filmski scenarij, a običan događaj postaje prava avantura. Upoznajte dva znaka koja uvijek začine stvarnost dozom preuveličavanja i teatralnosti!

Blizanci

Blizanci su komunikatori zodijaka, majstori razgovora, ali kad im ponestane materijala, spremni su malo dodati "boje" svojoj priči. Ovaj zračni znak voli dobru priču, a ponekad će "prilagoditi" detalje da bi stvar bila uzbudljivija. Možda će vam ispričati kako su se skoro izgubili na putovanju, iako su samo pogrešno skrenuli, ili kako su upoznali slavnu osobu koja je zapravo samo prošla pored njih u gužvi. Blizanci su ti koji će preuveličati svaku situaciju, ne iz loše namjere, već iz želje da očaraju publiku i održe napetu atmosferu.

Lav

Ako želite pravu kazališnu izvedbu u stvarnom životu, pozovite Lava. Ovaj vatreni znak voli pažnju i zna kako ju zadržati, pa će svaka njegova priča biti pravi spektakl. Kad Lav prepričava neki događaj, očekujte teatralnost, naglašene izraze lica i povremene pauze za dramatičan učinak. Njima obične rečenice nisu dovoljne – Lav će vam ispričati kako je "svojim herojskim naporima" spasio situaciju, čak i ako se radilo o pronalasku daljinskog upravljača ispod jastuka. Lav jednostavno voli biti u središtu pozornosti i neće dopustiti da činjenice stanu na put dobroj priči.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.