Najozloglašeniji serijski ubojice na svijetu rođeni su u četiri horoskopska znaka

Screenshot: Youtube/Netflix

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VJEROVALI u astrologiju ili ne, postoji zanimljiva poveznica između horoskopskih znakova i nekih od najpoznatijih serijskih ubojica na svijetu. Iako se horoskop i zločin možda čine nespojivima, zvijezde su, čini se, ipak odigrale svoju ulogu u osobnostima nekih od najzloglasnijih kriminalaca.

Zanimljivo je da su četiri horoskopska znaka posebno zastupljena među serijskim ubojicama. TikTokerica Lauren Skirvin, poznata po svojim duhovitim i zanimljivim objavama o astrologiji, otkrila je fascinantan popis najpoznatijih serijskih ubojica i njihovih horoskopskih znakova.

Tko su najzloglasniji serijski ubojice po horoskopu?

Što mislite, koji horoskopski znakovi imaju sklonost prema najmračnijim zločinima? Možda ste očekivali Škorpione kao glavne osumnjičene, ali odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Prema Lauren Skirvin, među serijskim ubojicama dominiraju četiri horoskopska znaka: Djevica, Blizanci, Ribe i Strijelac.

Djevica se najčešće pojavljuje - s čak deset serijskih ubojica rođenih između 23. kolovoza i 22. rujna. Ted Bundy i Ed Gein samo su neka imena na tom popisu.

Blizanci su također zastupljeni, među njima su Jeffrey Dahmer i David Berkowitz.

Ribe, znak za koji mnogi kažu da "prikrivaju svoje osjećaje dok ne eksplodiraju", također su zastupljene s osam poznatih ubojica, uključujući Johna Waynea Gacyja i Richarda "Night Stalkera" Ramireza.

Strijelci: Iznenađenje na popisu

Što se tiče Strijelaca, Lauren priznaje da ju je iznenadila njihova prisutnost među serijskim ubojicama. No, dodaje: "Strijelci su poznati po svojoj kaotičnoj i impulzivnoj prirodi. Kada se to pomiješa s problemima mentalnog zdravlja, postaje jasnije zašto se mogu pojaviti na ovom popisu."

Reakcije na Laureninu analizu bile su mješovite. Jedan korisnik napisao je: "Kao Djevica, ovo me ne iznenađuje", dok je drugi komentirao: "Ja sam Blizanac i živim s djecom Djevicama i Ribama – totalni kaos!"

Zanimljivo je da se Vage i Ovnovi nisu našli na popisu. Na komentar da Vage "nisu mogle odlučiti koga ubiti", Lauren je s osmijehom dodala: "Možda im je bilo preteško odlučiti."

Što se tiče Škorpiona, Lauren je spomenula da se sumnja da je Gary Francis Poste rođen u znaku Škorpiona. "Ako se to potvrdi, on bi bio jedini Škorpion na ovom popisu."

Iako astrologija sama po sebi ne može objasniti zašto su neki ljudi postali serijski ubojice, čini se da postoji zanimljiva poveznica između horoskopskih znakova i određenih osobina ličnosti. Je li to samo slučajnost ili zvijezde zaista imaju utjecaj, ostavit ćemo vam da sami procijenite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.