Najzlobnije žene rođene su u ovim horoskopskim znakovima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svi imamo trenutke kada nas preplavi ljutnja ili zavist, ali nekim ljudima osobito nedostaje doza samokontrole. Neke žene jednostavno uživaju u tome da povremeno pokažu svoje "zločesto" lice, a možda su za to krive zvijezde. Najzlobnije žene rođene su u ovim horoskopskim znakovima.

Škorpion

Kada se govori o zlobnosti, Škorpion uvijek zauzima prvo mjesto. Žene rođene u ovom znaku majstorice su manipulacije, i to ne nužno zato što uživaju u tome, već zato što jednostavno ne mogu odoljeti igri moći. Kada se osjećaju ugroženima ili izdanim, njihova osvetoljubivost može poprimiti epske razmjere.

Ako im se jednom zamjerite, dugo ćete osjećati posljedice. No, zanimljivo je da Škorpioni često vjeruju kako njihova zloba dolazi iz mjesta pravde - jednostavno žele da svijet bude u ravnoteži, makar ta ravnoteža uključivala i malo tame.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnosti, ali ono što mnogi ne shvaćaju jest koliko ta osobina može biti opasna. Žene rođene pod znakom Blizanaca mogu biti nevjerojatno šarmantne i prijateljski nastrojene, ali iza tog osmijeha često se skriva oštar jezik i sklonost tračevima.

Vole igrati na dvije strane, što ih čini nepredvidljivima. U jednom trenutku mogu biti vaše najbolje prijateljice, a u sljedećem već kuju plan kako vam podmetnuti nogu.

Ovan

Ovan je vatreni znak koji ne poznaje riječ "suptilnost". Kada su žene rođene u ovom znaku ljute ili frustrirane, to će vam i pokazati. Njihova zloba dolazi iz neobuzdanih impulsa – nemaju vremena za taktiku, stoga će vas napasti direktno i bez milosti. Svojim riječima i djelima mogu biti nevjerojatno grube te rijetko razmišljaju prije nego što djeluju.

No, ono što je tipično za Ovnove jest da nakon što se oluja smiri, brzo zaboravljaju na svoju zlobu i nastavljaju dalje kao da se ništa nije dogodilo, što može biti dodatno frustrirajuće za one koji su bili na meti njihove ljutnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.