Ne pate nakon prekida: Četiri horoskopska znaka koja će vas brzo preboljeti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DOK neki provode tjedne, mjesece, pa čak i godine analizirajući svaki trenutak propale veze, postoje horoskopski znakovi koji brzo prebole ljubavni brodolom i spremno okrenu novu stranicu. Za njih je prekid samo jedna mala prepreka na putu prema novim ljubavnim avanturama. Otkrivamo koja četiri horoskopska znaka ne pate dugo i brzo se vraćaju u igru. Jer, zašto bi plakali kad je svijet prepun novih mogućnosti?

Ovan

Ovan jednostavno ne poznaje riječ "stagnacija". Kad ljubav završi, on to vidi kao priliku za novi početak, novu uzbudljivu avanturu koja ga čeka. Ovaj vatreni znak ne dopušta sebi da previše razmišlja o prošlosti - previše je toga za doživjeti i osvojiti! Nakon prekida, Ovan će se vrlo brzo baciti na nove projekte, aktivnosti i izlaske. Njegova energija i samopouzdanje ne dopuštaju mu da dugo pati pa ćete ga vrlo brzo vidjeti nasmijanog, kao da se ništa nije dogodilo. Za njega je život jednostavan - "Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore".

Strijelac

Strijelci su rođeni optimisti i slobodne duše koje obožavaju avanture. Njihova je filozofija jednostavna: ljubav dolazi i prolazi, a život ide dalje. Kad se suoče s prekidom, Strijelac će se okrenuti svojim interesima, putovanjima i novim iskustvima. Ne vole biti vezani za prošlost i vrlo brzo će potražiti nove prilike za zabavu i druženje. Za Strijelca prekid je samo još jedno iskustvo koje ga obogaćuje – i daje mu zanimljive priče za pričati. Umjesto da žali za izgubljenim, Strijelac će se okrenuti budućnosti s osmijehom na licu, spreman za nove pustolovine.

Blizanci

Blizanci su vječno znatiželjni i stalno traže nove izazove. Kad ljubavna priča završi, oni se ne drže za prošlost – jednostavno nemaju vremena za to! Njihov um i srce brzo se prebacuju na nove ljude, nove razgovore i nova iskustva. Blizanci su majstori u prilagođavanju i neće se predugo zadržavati na mislima o bivšima. Umjesto toga, bacit će se u društvene aktivnosti, uživati u prijateljstvima i možda čak otkriti neki novi hobi koji će im pomoći da zaborave prošlost. Za njih je ljubavni život samo jedno veliko putovanje, a prekid je samo usputna stanica.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj neovisnosti i intelektualnom pristupu ljubavi. Iako vole biti zaljubljeni, njihov um nije vezan za emocionalne drame. Kada dođe do prekida, Vodenjak će analizirati situaciju, zaključiti što je naučio iz toga i odmah krenuti dalje. Njegov logičan i racionalan pogled na život pomaže mu da ne pati dugo nakon prekida – za njega je to jednostavno iskustvo iz kojeg može nešto naučiti. Umjesto suza, Vodenjak će se radije posvetiti svojim interesima, projektima i razmišljanju o budućnosti. Svjesni su da je svijet pun mogućnosti, pa zašto bi gubili vrijeme na prošlost?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.