Ne tražite njihovo mišljenje: Ovi horoskopski znakovi daju najgore savjete

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVI tražimo savjete u različitim fazama života, ali važno je znati od koga ih tražimo. Nekim ljudima to baš ne ide od ruke, a njihovi savjeti često samo dodatno zbunjuju druge. Ako ste se ikad pitali zašto je to tako ili tko su ti ljudi, astrologija ima odgovore. Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima daju najgore savjete.

Blizanci

Kada vam Blizanci daju savjet, budite spremni na čistu konfuziju. Njihova sklonost mijenjanju mišljenja brže znači da ćete vjerojatno dobiti niz kontradiktornih savjeta u jednom razgovoru: "Samo slijedi svoje srce, ali razmisli racionalno. Učini ono što te čini sretnim, ali nemoj previše riskirati." S takvim savjetima, nećete znati trebate li ići naprijed, natrag ili jednostavno stajati na mjestu. Njihova neodlučnost i želja da ugode svima često ih čine nepouzdanim vodičima kroz životne izazove.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj neustrašivoj prirodi i ljubavi prema avanturi. No, njihova sklonost preuzimanju rizika često se pretvara u katastrofalne savjete za one koji nisu spremni na iste. Njihov optimizam i vjera da će sve ispasti dobro često ignoriraju stvarnost i praktične aspekte situacije. Strijelci jednostavno ne razumiju koncept "igranja na sigurno", pa ako tražite promišljen i oprezan savjet, obavezno zaobiđite ovaj znak.

Ovan

Ovan je znak poznat po svojoj impulzivnosti. Kada Ovnovi daju savjete, budite spremni na rješenja koja su više nalik izazovima. "Samo kreni! Što čekaš?" - njihov je moto. Ovnovi vjeruju u brzu akciju i odlučnost, ali njihova sklonost ignoriranju dugoročnih posljedica može vas ostaviti zbunjenima. Njihovi savjeti često dolaze iz mjesta neustrašivosti i potrebe da budu prvi, što može biti loše za one koji trebaju mudre i promišljene upute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.